Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak poznac, czy to inna kobieta jest przyczyną olewania przez faceta?

Polecane posty

Gość gość

Od tygodnia mój facet mnie olewa... Nie odzywa się całymi dniami, a jak już łaskawie napisze, to nawet nie chce mu się wyjaśniąc, dlaczego się nie odzywał. Jutro święta, a on kolejny dzień się dzisiaj nie odzywa.. Boję się, że przyczyną może być jakaś inna, którą poznał. Czy powinnam go wprost zapytać? Zobaczyć, jak zareaguje? Czy jakoś inaczej to sprawdzić? Dodam, że obecnie niestety dzieli nas dość duża odległość, więc nie mogę do niego po prostu pójść i "naocznie" sprawdzić, co się dzieje.

Gość gość
To sie czuje ze facet chocby mysli o innej bo to jest energia..

Gość gość
Sama zacznij go olewać. Czy to jest ważne z jakiego powodu się nie odzywa? Zapytaj raz, czy coś się dzieje, czy możesz mu jakoś pomóc, a potem też go zlej. Naprawdę nie jest istotne czy lewa Cię z powodu innej kobiety, kumpli czy zwykłego braku uczucia. Skoro Cię olewa, nie zasługuje na Ciebie. Proste.

Gość gość
Zapamiętaj to - jeżeli facet mówi, że nie ma czasu, to nie ma go dla ciebie, bo poświęca go innej. I tyle w temacie.

Gość gość
22.14 dokladnie

Gość gość
właśnie

Gość gość autorkaaaaaa
Dzięki Wam za te wpisy i w ogóle to Wesołych Świąt Wam życzę. Moje niestety będą raczej przykre i polegające na myśleniu o tym związku.. Tak, wiem że tutaj pewnie chodzi o jakąś inną. Tylko chciałabym mieć pewność, a w sytuacji na odległość ciężko to sprawdzić.