Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mel b czy są to dobre ćwiczenia na odchudzanie?

Polecane posty

Gość gość

Chcialabym zaczac ćwiczyć z mel b jednak zależy mi najpierw na zgubieniu paru centymetrów tak ok 10 cm z ud, 15 cm z brzucha i ogolnie ze wsyztkiego. Na początek chciałabym ćwiczyć 15 min rozgrzewki i po 10 minut na brzuch i nogi i na pośladki. Czy dzięki temu schudne czy tylko wyrobia mi sie mięśnie? A może to za mało albo znacie jakieś lepsze ćwiczenia? Proszę o pomoc i z góry dziękuję :)

Hejka :) Jestem Ania! Przez całe życie miałam problem, byłam troche hmm "za duża" a że jestem bardzo leniwa to ćwiczyć mi się nie chciało, wiec zostawały tylko diety... przeszukałam przez ostatnie 3 lata większość internetu, stosowałem wiele różnych diet ale bez większych efektów, ale miesiąc temu znalazłam super diete! Jest ona tutaj: http://dieta-luks.pl/44865

Gość Emilia789
Ćwiczyłam z Mel B i jestem bardzo zadowolona z efektów. Wybierałam różne zestawy ćwiczeń z nią, ale na początku przede wszystkim cardio. Dodatkowo sprawdź sobie jagody acai, bo są mega pomocne w odchudzaniu. Mi się udało już 9 kilo zrzucić przez niecałe 3 miesiące brania iqacai i ćwiczeń z Mel.

Gość gość
Ja ćwiczyłam z Mel B, ale bez odpowiedniego przygotowania i za każdym razem bolał mnie kręgosłup. Trochę się zniechęciłam do niej. Widzę, że tu jakaś dusza też na iqacai się wspierała przy odchudzaniu ;) Ja skończyłam już, 3 miesiące, 15kg mniej i już nie ćwiczyłam z Mel tylko z Chodakowską.

Gość gość
Kupiłam sobie świetny strój do ćwiczeń (polska marka cuna zone - polecam gdyby ktoś szukał odzieży sportowej) i chciałam zacząć ćwiczyć z mel b. Ale już sama nie wiem od czego zacząć, może jednak nasze polskie trenerki... Waham się, ale czas się wreszcie zmobilizować!!

Gość gość
Chodakowska mnie drażni swoimi głupimi gadkami.

Gość gość
startowalam z ponad 137.5kg, dieta no name - ograniczylam spozycie pieczywa, ciasteczek, czekoladek, gotowych wyrobow, jadanie w mensie, restauracjach, barach. Sport 1.stare filmy tracy anderson/ jeszcze starsze calanetics- polskie no i regularnie czyli 5 x tygodniu freletics- tylko bieganie 30 minut. przez ca. 2 miesiace bylo bardzo ciezko, powloczenie noga za noga ale od po. do piatku. naciaganie i gimnastyka juz z zacisnietymi zebami tez 30 minut. W kolejnych miesiacach zaczelam sie mierzyc i sporadycznie wazyc. Po ok. 3-4 miesiacach kupilam sobie nowe dresy , 2 rozmiary mniejsze, powloczenie nogami zamienilo sie w truchtanie, obwod uda byl o 5cm mniejszy. Powrot do wagi sprzed 1. ciazy trwal ponad 2 lata. Obecnie waze 68kg przy 178cm wzrostu. Moj organizm wiedzial gdzie wraca l bo zawsze bylam szczupla, ciaze i lenistwo sprawily, ze stalam sie smokiem-zarlokiem.