Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tomek772

Odchudzanie

Polecane posty

Jak gubić zbędne i niepotrzebne kilogramy. Oczywiście dieta to jedno, ale czy warto połączyć to z innymi aspektami powiązanymi z naszym codziennym życiem?

Hejka :) Jestem Ania! Przez całe życie miałam problem, byłam troche hmm "za duża" a że jestem bardzo leniwa to ćwiczyć mi się nie chciało, wiec zostawały tylko diety... przeszukałam przez ostatnie 3 lata większość internetu, stosowałem wiele różnych diet ale bez większych efektów, ale miesiąc temu znalazłam super diete! Jest ona tutaj: http://dieta-luks.pl/44865

Gość gość
Schudłam dzięki połączeniu trzech rzeczy .Zbilansowana ,smaczna dieta aerobik dwa razy w tygodniu i Slimunox.Efekt piorunujący a sylwetka rewelacyjna.

Gość Gloria55
Jak dla mnie najważniejsza była dieta, ale taka bez przesady, po prostu zdrowa, długie spacery i iqacai na przyspieszenie metabolizmu. Schudłam 12 kilo w ciągu 4 miesięcy. Jak się człowiek uprze i wspomoże naturalnymi suplementami to da się schudnąć i to bez efektu jojo, bo moja waga stoi w tym samym miejscu już od roku.

Gość Agnieszka Kisiel
Witam! Nazywam się Agnieszka :) I z nadwagą miałam kosmiczny problem odkąd pamiętam. Jednak w zeszłym roku postanowiłam, że schudnę raz na zawsze. Udało się :) Odchudzanie to nie tylko dieta - w ogóle nie lubię tego słowa, jak je wymawiam, to od razu jestem głodna :) - to także to jak myślimy, jak mocno w siebie wierzymy i wiele innych. Więcej tutaj: http://www.agnieszkakisiel.pl/uncategorized/jak-skutecznie-schudnac-23-kg-w-cztery-miesiace/

Gość gość
Wierzycie w noworoczne postanowienia? Z siostrą postanowiłyśmy, że zaczniemy się odchudzać. Ona stwierdziła, że czeka na nowy rok, bo wtedy będzie miała większą motywację, taka tradycja? Ja stwierdziłam, że nie ma na co czekać i czas się wziąć do pracy nad sobą jak najszybciej. Iqacai przyszło przed samymi świętami, wczoraj zakupiłam karnet na siłownię i zaczynam od tu i teraz. A z tym dostarczeniem mi iq przed świętami to na styk, bo siostra dostała ode mnie na prezent :P

Gość tamka
Zdrowa dieta, regularne treningi, odpowiednie nawodnienie - myślę, że wtedy zrzucanie wagi będzie najskuteczniejsze. Ostatnio dużo myślałam nad rodzajem wody, którą piję. Myślę nad zakupem generatora i rozpoczęciem picia wody wodorowej. Wspomaga ona odchudzanie, odkwasza mięśnie i reguluje metabolizm. Na wodah2.com opisują dokładnie jej właściwości. Może już jej próbowaliście?

Jeżeli chcesz schudnąć a jest ci ciężko bo masz rodzinę to zapraszam na naszą stronę na fb Matki i żony - odchudzanie

Gość Vito Scaletta
Dzisiaj spokojnie można pójść na łatwiznę i zacząć stosować catering dietetyczny. Odchudzanie z dietą pudełkową jest na chwilę obecną wyjątkowo łatwe i przyjemne. Sam od jakiegoś czasu korzystam z Wygodnej Diety - https://www.wygodnadieta.pl/ - i schudłem już kilka dobrych kilogramów. W sumie do wyboru jest kilka opcji. Jak ktoś jest raczej niejadkiem, może sobie zamówić dietę koło 1000 kcal, a jeśli ktoś prowadzi bardziej aktywny tryb życia i musi lepiej jeść, to może postawić np. na dietę 2000 kcal, albo więcej. Możliwości jest wiele. ;)

Gość gość
Fakt na Foreverslimie udało mi się schudnąc,ale najbardziej cieszę się z tego że trwale zmieniłam nawyki żywieniowe.Wiem na pewno że już nigdy nie wrócę do kiepskiego jedzenia

Gość gość
Moim zdaniem Forevwerslim to najlepzy środke wspomagający odchudzanie jaki jest oparty na naturalnych składnikach oraz skuteczny w działaniu. Sama przez 3 miesiące stosowania chudłam 12 kg

Gość gość
W moim przypadku skorzystałem i portalu FABRYKA SIŁY. Jestem bardzo zadowolony z osiągniętych efektów oraz z łatwości przygotowania posiłków. Od stycznia w zdrowy sposób schudłem już 7 kg bez większych wyrzeczeń. Szczerze polecam;) Poniżej przesyłam link dzięki którym zyskasz darmowe dni przy zakupie diety. www.fabrykasily.pl/plany_treningowe?poleca=michal1876060