Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiedziałam, że w relacjach z facetami tak ważna jest pewnosć siebie

Polecane posty

Gość gość

Bez tego nie ma nic. Nie umiesz flirtować, bo czujesz sie głupio, czujesz się neiatrakcyjna, komiczna w tym flirtowaniu. nie ubierzesz sie w ładną suekienkę, bo bedziesz uważać, że głupio wyglądasz. Ja nawet wstydze się odwzajemnic zainteresowanie, tylko tak odpowiadam miło, ale takie odzwajemnienie oznacza, że trzeba będzie coś robić w tej relacji, odsłonić się, otworzyć. Bez tego nie będzie intymności. Gdy się nie ma pewnosci siebie to się nie wierzy miłym słowom, bo sie mysli, że ten facet po prostu tak gada bo nie ma nikogo ciekawszego na oku gdyż inne go nie chcą i są zbyt ładne dla niego.Jestem w miarę ładna (ale nie jakoś mega) więc z randkami nie ma problemu, ale ten mój brak pewności siebie wszystko psuje, bo faceci myślą, ze jestem niezainteresowana, albo ich po prostu wkurza moje niezdecydowanie, brak jakiejś ikry. Nawet usłyszałam, że jestem ładna ale brak mi pewnosci siebie (od faceta) o braku pewnosci siebie powiedział mi też rekruter:D Pewność siebie jest ważna we wszystkich aspektach zycia:( Skąd ją bierzecie?

Gość gość
Filtrujesz przed ciachami ,cicho musi cie wyroochać w pierwszej godzinie znajomości

Gość prawi 117
pewnosc siebie jest ważna , ale .,,.,. Na pierwszej randce masz prawo być wycofana,.,. Jeśli nie potrafisz sie rozkręcić to masz problem

Gość gość
ja jestem wycofana i na piątek i na dziesiątej