Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co kobiety obchodzą świeta jak nie trzymają cnoty do ślubu

Polecane posty

Gość gość

Puszczalskie baby

Gość gość43
A po co obchodzą *****cze pieprzący wszystko co się rusza. Mroczne średniowiecze już dawno się skończyło. Poza tym nieładnie zaglądać innym do d**y.

Gość gość
23:43 Sadze ze autorowi chodziło o hipokryzję pt. święta kościelne obchodze ale nie stosuje się do zasad jaki narzuca religia która rzekomo wyznaje. Bo jeśli obchodze BN to znaczy że wierzę. A jeśli obchodze ale nie wierzę to jestem fałszywą hipokrytka. Chociaż hipokryta sam w sobie jest fałszywy więc maslo maślane. Mam nadzieję że ktoś coś zrozumiał z mojego bełkotu pijaka. Haha

Gość gość
Jakby to powiedzieć, ostatnią rzeczą o którą chodzi w obecnym kościele Kato jest seks. Podstawą jest wzajemna miłość i szacunek, a wszyscy mają problem z seksem który jest kwestią bardzo mało istotną dla wiary. Bóg nie sprawdza listy w kościele, ani nie będzie Ci prawił kazań za to z kim pójdziesz do łóżka, po prostu kościół nie chce byśmy cierpieli przez przygodny seks, przy jednoczesnym poczuciu braku bliskiej osoby. To tylko próba ochrony przed spłycaniem relacji, które mogą być czymś więcej, jedynie do seksu.