Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NIE JESETEM EKSTAWERTYKIEM...

Polecane posty

Gość gość

imprezowiczem, ale jestem całkiem przystojny ( choc to subiektywne , bo mam raczej urodę romatyka o smutnych oczkach) i niestety nieśmiały jestem a szukam wrażliwej introwerycznej choć ładnej dziewczyny; gdzie mam ją znaleźć skoro mało obcuję z ludźmi ???

Gość gość
na pewno nie na kafe ludzie przeważnie swoją drugą połówkę poznają w szkole w pracy i na imprezach u znajomych kiedyś jakieś badanie było chyba z usa rozejrzyj się po prostu wokół siebie

Gość gość
Może wśród rasy dynarskiej

Gość gość
Podrasa dynarska (Dinaric) Podrasa złożona rasy białej. Składają się na nią: typ górnopaleolityczny podrasy śródziemnomorskiej + podrasa alpejska + podrasa armenoidalna + podrasa nordycka . W wydaniu z 1931 określił ją jako miks nordycko-armenoidalny. Średnio lub jasnopigmentowani, o wypukłym nosie oraz wysokiej i krótkiej głowie. Cechy charakterystyczne: Wzrost: wysoki, 170-x

Gość gość
Nie lubię maslanych oczu.

Gość gość
Rasa dynarska: Włosy ciemne faliste lub kędzierzawe - ach co tu dużo mówić - to moje ulubione włochy i takie mam :)

Gość gość
napisałem że uroda to pojęcie subiektywne; dla wielu dziewczyn jestem aseksualny ale jest też sporo którym się podobam no tylko że od czasów studiów w zasadzie nie spotykam się z ludźmi no i dlatego jestem sam

Gość gość
Przecież mówiłeś, że mam bardzo ładne oczy. P.S. Idziesz może na Pastuchę ? Bo ja sie zastanawiam

Gość gość
Chyba na kostuche. Może bym i poszła z ciekawości ale nikt nie chce więc mam to w d***e.

Gość RASA DYNARSKA
czemu ty piszesz sms-y mojej mamie z życzeniami i podpisujesz się beata ? ? ? moja mama myśli, że to koleżanka jej - beata i odpisałą, a ja jej na to, że to na pewno nie żadna beata.

Gość gość
ja piertole :D

Gość RASA DYNARSKA
do 18:56 i co zatkało kakao. Czymu Ty Bartolomeo piszesz esy do mojej mamy , hę ?

Gość gość
weź wypiertalaj czubie z mojegp wątku !!! kałbuc zajepany !!!

Gość gość
do 18:45 Bartek, to Ty ? Wiedziałam, że mam coś wspólnego z rasą śródziemnomorską i armeńską, tj. dynarską, bo ja mam takie ciągoty do cienowłosych :D

Gość RASA DYNARSKA
* mam ciągoty do ciemnowłosych P.S. Napisz sms mojej mamie czy na Pastrkę idziesz ?