Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów wojew opolsk

wiecie że w Opolu powstał pierwszy inteligentny robot w Polsce ?

Polecane posty

dowód "Weegree One" - inteligentny robot humanoidalny. Premiera - Polsat ... www.polsatnews.pl/.../2016.../weegree-one-inteligentny-robot-humanoidalny-premier... 26 cze 2016 - "Weegree One" - inteligentny robot humanoidalny. ... o konieczności zażycia leków - to przykłady zastosowań inteligentnego robota humanoidalnego "Weegree One", którego po raz pierwszy zaprezentowano w Opolu. ... 18-06-2016 08:15 Wkrótce pierwsza operacja z użyciem polskiego robota toru.

"Weegree One" - inteligentny robot humanoidalny. Premiera grz/ 2016-06-26, 06:43 Przyjęcie zamówienia w restauracji czy przypomnienie o konieczności zażycia leków - to przykłady zastosowań inteligentnego robota humanoidalnego "Weegree One", którego po raz pierwszy zaprezentowano w Opolu. Prace nad rozwojem projektu prowadzą m.in. naukowcy z Politechniki Opolskiej.

W CWK zaprezentowano robota. Będzie ... - Opole - Wyborcza.pl opole.wyborcza.pl/opole/1,35086,20299075,w-cwk-zaprezentowano-robota-bedzie-po... 24 cze 2016 - Weegree One to pierwszy inteligentny humanoidalny robot nie tylko w Polsce, ale i w całej Europie Środkowo-Wschodniej. Jego premierowa prezentacja miała miejsce w Centrum Wystawienniczo- Kongresowym w Opolu.

Gość gość
kałbuc już nie masz kary na laptopa?

19:02 od dzisiaj nie mam kary na laptopa rodzice dziś mi go oddali i udowodniłem ci że w Opolu powstał pierwszy inteligentny robot w Polsce i co dalej twierdzisz że Opole to dziura ? i co zatkało cię ?

:D