Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Święta a ja 20 lat ciąża boje się !!!!

Polecane posty

Gość gość

Hej kochani , właśnie się dowiedziałam ze jestem w ciąży jestem przerażona mam 20 lat mam cudownego chłopaka jestem z nim 4 lata od około 3,5 lat mieszkamy razem ale u jego rodziców , mi dopiero skończył się staż i od nowego roku zaczynam prace na umowę , mojemu chłopakowi staż kończy się w styczniu i nie wiadomo czy bd miał prace :c nie wiem co robić bez mieszkania i bez ślubu :( jak to będzie :c napiszcie mi jak było z wami młode mamy czy dziecko to naprawdę zmarnowane życie ??? :( i jak utrzymać je ehhh :///

Gość gość
Kolejny darmozjad na 500plus sie polasila

Gość gość
Tacy jesteście biedni że na gumke nie macie kasy? :D

Gość gość
Bedzesz miec najducha bachora musisz czymczesniej go wyskrobac niczym ten bachor zacznie zyc za moje podatk !!!!!

Gość gość
Polej sie goraco woda a napewno poronisz nie zniose kolejnego darmozjada

Gość gość
Po pierwsze to nie będę się starać o 500 + wiec ogar tępe szmaty

Gość gość
tu autorka tematu: jak możecie być tacy okrutni, ta fasolka to człowiek

Gość gość
Po pierwsze nie będę się starać o 500+ wiec ogar idioci , wielkie podatki hahaha za wasze pieniądze a na 100% piszą to matki Ala karyny i Janusze którzy gowno pracowali ledwo dają radę a piszą brednie

Gość gość
Oczywiscie, ze sie staraj o 500+, po to jest. Dacie rade, jestescie mlodzi. Rozmawiajcie z rodzicami wlasnie w te Swieta. Bedzie dobrze, pierwsza jest panika i zdziwienie a pozniej radosc.

Gość gość
zamieszkałas u faceta i jego rodziców...BEZ slubu.majac 16,5 roku,? patologia...Zarowno Twoi rodzice ze ci pozwolili,jak i Tescie...buuu oczywiscie studiow,wyksztalcenia brak...? usuń ciąze,tak bedzie lepiej.

Gość ja_Dyzio
jak zwykle bywa w takim temacie, kobiety, które nie mogą urodzić , nie potrafią urodzić , są za stare aby urodzić albo kariera była ważniejsza aby urodzić dziecko zawsze będą wredne wobec kobiety w ciąży !

Gość gość
Pewnie prowokacja :)

Gość gość
Dzieki za wsparcje jestescie kochani ide usunac

Gość gość
nikt ci nie kazał uprawiać seks

Gość gość
To nie ja odpisałam ta ostatnia wiadomość , po pierwsze patologia jesteś ty nie moja rodzina , wykształcenie mam, jestem na studiach fajnie oceniać ludzi a spójrz na siebie miałam 16 lat jak zamieszkałam z chłopakiem ze względu na naukę , a tez jestem bardzo dojrzała osoba jak na 20 latke , jak nie znasz histori nie oceniaj , na 100% pisze to kobieta bez miłości i szczęścia w życiu usunąć to możecie sobie mózg nic więcej , uuuups przepraszam już dawno to zrobiliście , pozdrawiam kobietki za wsparcie , wesołych świat :)

Gość gość
studia to strata czasu

Gość gość
A tobie nikt nie kazał pisać widzę ze święta nie macie co robić to lepiej wbić jad w kobietę która napisala z pogadaniem ze względu ze chce podzielić wątpliwościami ale widzę ze siedzicie pewnie w gronie najbliższych lub sami , nie wypad pokazać ze jest się człowiekiem bez serca udajecie sztuczne miny a tak naprawdę w internecie plujecie jadem dlatego wstydzę się być Polką

Gość gość
masz tyle lat już się dupczysz bez ślubu