Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie na temat takich komenatzry mojej ciotki? zlosliwe czy nie?

Polecane posty

Gość gość

Po wigilii wracałam z nia do domu bo mieszkamy w tej samej miejscowości. I pytała o rozne moje kolezanki, chwalila jak sobie radza, a mnie skrytykowała, że " tak dlugo ida mi te studia",za to, ze skonczylam juz jedne to sie nie liczy bo stwierdzila, ze malo sie licza... ok , nawet jesli miala racje to powinna mi tak mowic w wigilie? No przyznam, ze nie bylo to zbyt mile

Gość gość
Nie było zbyt miłe ale od ciotek powinno się wymagać prawdy prosto w oczy a nie głaskania już nie małej dziewczynki. Wyciągaj wnioski zamiast się obrażać :-P

Gość gość
Nie obraziłam się, ale tak to niefajnie zabrzmiało, ze wszystkie moje koleżanki są super, a ja nie... Aha i jeszcze zapytała o mojego bylego, a ja na to ,że sie ożenił i ma dzieci , na co ona "radzi sobie chlopak" ... No ok, ale ja akurat nie zaluje ani troche ze z nim zerwałam bo to byl ostatni cham, ale on tez jest oczywiscie super

Gość gość
Ciotka Cię zwyczajnie nie lubi i mówiła to prawdopodobnie specjalnie po to, by Ci było przykro. Ja bym takiej ciotki unikała, albo bym pytała po czym tak utyła i czy musiała z tego powodu zmieniać ubrania, albo że kiedyś, to miała gęste włosy, albo gładką cerę...

Gość gość
ta ciotka to zakompleksiona frustraka obraza Cie zeby dowartosciowac sie - trzymaj sie z daleka od toksycznych osob

Gość gość
Wyssa z ciebie wszystko .łącznie z macicą .

Gość gość
Ktoś powyżej dał Ci dobre rady, na drugi raz "komplementuj" ciotkę po każdym jej tekście, po którym zrobi Ci się przykro. Na przykład: widzę że ciociu przytyłaś, pasuje ci, starsze kobiety powinny mieć więcej ciała bo zmarszczek tak nie widać. I w ten deseń :)

Gość gość
A czy to nie jest tak, że to Ty chciałaś się dowartościować przed internautami chwaląc się drugim kierunkiem studiów i tym, ze to Ty rzuciłaś chłopaka, a nie on Ciebie?

Gość gość
I co, nie odpowiesz?