Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje przemyślenia życie depresja dbb plany

Polecane posty

Gość gość

Mam 22 lata myślę choruje na dbb i chce jakoś z tego wyjść , jeżeli chodzi o życie chce się wybawic jakoś żyć do 30 stki może uratować życie i tyle umrzeć samotnie nie obchodza mnie dziewczyny jestem obiektywny szukam w miarę ładnej pierdole dla tego boga i je niech się wiążą cześć

Gość gość
Co to jest? Zawsze możesz zostać alkoholikiem

Gość gość
Dbb to dysmorfofobia no właśnie o tym myślałem o alkoholizmie

Gość gość
Fajnie chac gorzej jak schodzi alko. Wtedy chjnia całkiem. Wcale szpetny nie jesteś bo widziałam

Gość gość
Ty nie rozumiesz dbb teraz wyglądam z***biscie oba lustra mi pasują a potem się obcinaj i odnowa to scenie itp Cristiano był c******m wzorem bo żel to takie g****o to ciężka rzecz juz całkiem mnie opetala

Gość gość
Dlatego chcę pić i chuj będę miał włosy jakie miał ale będę żyć

Gość gość
Ale to tylko włosy więc co ty do mnie on pierożki. Kurwa jakieś pierożki. Włosy i o jest k***a nic rozumiesz

Gość gość
Nie tylko wszystko zj****e brzydki jestem chory na ddb ale rozumiem ludzi którzy mnie ignorują dużo tu pisze a uwagi nie docierają to straszna choroba alkoholem chciałbym walczyć nałogiem moja bronią będzie nałóg bo juz miałem ze sobą skończyć tez tak myślę bo te lustra inne bo to bo tamto chciałem jakoś wyglądać tez jak Cristiano miej więcej żeby to jakoś wyglądało nie mowie o najwyższych czasach Cristiano ale to słaby wzór nie mowie ze się znam ale po 1 kupę stylistow po 2 od c***a kasy 3 po 3 świeżo na żelowane ko 60 minuty meczu polane woda żeby zmoczyc czy poprawione w szatni wydaje mi się ze on tez cierpi ma ddb jest na innym etapie ddb

Gość gość
Nie czytam nawet. Ja też jestem brzydka jako człowiek i w ogóle całkiem. Widziałam twoje zdjęcie. Jesteś s j****y i njirbrjsyes brzydki. Czaisz? Nie wiem co ty widzisz ale zmień lustro jo k***a masz ujemne

Gość gość
Wejdę tu za 20 minut

Gość gość
To zależy gdzie itp dlatego chcę to rzucić w p**du i chuj wyglądam c*****o i tyle zostało kilka poprawek i chuj jutro sprawdzę coś tez i tyle nie wiem sam mam ochotę z tad odejść :/ nie wiem już sam

Gość gość
Idę spać jutro znowu sprawdzę fryza nie wiem jak go najlepiej sprawdzać może selfie na balkonie chyba było by najlepiej czy coś , bo światło dzienne lepsze od tego zielonego w łazience idę spać pomału jak się obetne tez będę sprawdzać na razie mam wyj****e

Gość gość
Ludzie nie pijcie tyle na Pasterce :-(

Gość gość
Ale się zrzygam fuj ble. Dobrze ze nikt nie wie że jestem przegrywem

Gość gość
gość dziś Hahaha

Gość gość
Idę rzygać zaraz wracam poczekaj

Gość gość
Rzygowisko na temacie :-(

Gość gość
To smutne wszystko i męczące te ddb lustra fryzura prawie z tego wyszedłem ale dalej siedzę w tym po uszy chce żeby coś było widać żelu itp po wyschnięciu zresztą wszystko takie k***a jest ze chuj nie wiem jak się obciąć

Gość gość
Chuj tam będę funkcjonować dalej i chuj tam p*****le to ten żel tez chyba włosy zapuszcze musze iść do pracy zaakceptować wygląd jak kiedyś i żyć w depresji musze dorobić trochę kasy , urodziłem się brzydki i chuj idę spać tam k***a bo to wszystko s******lone lustra wstyd mi za dbb