Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Długa miesiączka

Polecane posty

Gość gość

Mam 38 lat,zażywam cerazette.Wszystko bylo w porządku ale ostatnia miesiączka była dziwna,zaczeła się 1 listopada,skąpa,brązowa krew przez ponad tydzien,potem ponad tydzien normalne kwawienie ale skąpe. Po niecalych 4tygodniach dostalam miesiączke znowu taką brązową przez tydzień i juz ponad tydzień normalnie krwawie ale ze skrzepami malej wielkosci,krwawienie jest skąpe,brzuch trochę pobolewał,raz slabiej raz mocniej.Zaczynam sie zastanawiać nad tymi miesiaczkami bo sa jak dla mnie nie typowe,może to menopauza ? Moj ginekolog będzie dostepny dopiero po nowym roku.

Gość gość
Być może jest to początek menopauzy, u niektórych kobiet zaczyna się ona wcześnuej a u innych później, ale przyczyną mogą też być mięśniaki. Szkoda że nie napisałaś czy krwawienia są obfite i czy równolegle masz jakieś inne dolegliwości, wzdętybrzuch,częste parcie na pęcherz,dyskomfort i uczucie ucisku podczas seksu.

Gość gość
Krwawienia są skąpe,nie odczuwam dyskomfortu ani innych dolegliwości,poprostu cały czas krwawie i trochę pobolewa mnie od czasu do czasu brzuch i to wszystko.

Gość gość
Możliwe że zaczęłas wchodzić wczesnie w menopauze :-(

Gość gość
Umow się na wizyte do gina.

Gość gość
Mam podobnie,biore pigułki antykoncepcyjne i mam okres od trzech tygodni,caly czas świeża krew i skrzepy różnej wielkości.

Gość gość
ja tak miałam przy starych pigułkach,jak je miałam źle dobrane, teraz ginekolog przepisała mi vines i wszystko się w końcu uregulowało :)