Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałbym zrzec sie obywatelstwa polskiego

Polecane posty

Gość gość

Ale mam zawiasy 2 lata w zawieszeniu na 6 miesiecy. Chcialbym wyjechac i zapomniec p tym kraju całkowicie. Nie lubie Polski i nie chce tu byc ani chwili dluzej, mecze się tutaj, moje zycie przepelnione jest pustka, pragne czegos nowego.

Gość gość
polska i polacyto niezwykly kraj poznasz to gdy wyjedziesz i pobyjesz na obczyznie ... nie patrz na tych ktorzy go niszcza poprzez sklocanie narodu i rozpijanie go . polski znaczy wyjatkowy . siegnij do historii ...☺

Gość gość
też uważam, że jesteśmy wyjątkowymi narodem, przetrwaliśmy choć jesteśmy od wieków gnębieni przez inne nacje i państwa powinniśmy jako naród odbudować poczucie własnej wartości i nie oglądać się na to co mówi o nas tzw. zagranica porównajcie Polskę do jakieś osoby zakompleksionej, która wyniosła z domu złe myślenie o sobie bo była wciąż poniżana i zawstydzana tak samo jest z naszym Narodem, oby dobrze się działo musimy odzyskać zaufanie we własne siły i wierzyć we własną siłę mamy bardzo mądrych ludzi i z nich stworzyć elitę a przepędzić na cztery wiatry zaprzańców i zdrajców narodu polskiego

Gość gość
To stu . Tylko źe bez obywatelstwa będziesz jeszcze gorzej traktowany jak dziś .

Gość gość
nigdy bym się nie zrzekła obywatelstwa polskiego, choćby obiecywali mi złote góry tu się urodziłam, tu żyję i chcę tu umrzeć Polska to wspaniały kraj, z ludźmi jest różnie jak w każdym kraju ale ja mam poczucie głębokiej więzi z polskością, z polską ziemią nigdzie nie czuję się tak dobrze jak u siebie

Gość gość
Tak loda jak w polsce nigdzie na swiecie ci dziołcha niezrobi:-P

Gość gość
gość dziś nie dosc, ze debil, to jeszcze głupi. Po lody to raczej na zachód. Tam maja tą sztuke opanowaną perfekcyjnie...

Gość gość
Spadaj mądry pedale:-P

Gość gość
gość dziś wynocha spowrotem pod mamusiną kiecke, a nie od pedałów wyzywasz łachmyto mała

Gość gość
kolorowe jarmarki blaszane zegarki pierzaste koguciki dmuchane lale motyle drewniane

Gość gość
Zylem juz w kilko kraja e jednym ponad 20 lat znam kulture innych krajow i z przykrosca musze przyznac ze polska tow wredny kraj polacy z przesiakmiete nawiscia do srodka tez chcialbym wyjechac jestem w trudnej sytuacji zdrowotnej i nie mogie ale polska to przeklety kraj

Gość gość
"Polskość to nienormalność"