Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WROZBELLA ty suko dlaczego wgle żyjesz ?

Polecane posty

Gość gość

ty podrzutku ? Ty chcesz mieć normalne życie ?? zapomnij!

Gość gość
hahaha chyba cię juz kompletnie posrało kretynko !

Gość gość
ej ale tak na marinesie to wrozbella sa swieta wczoraj wigili wiec wniosek jest taki ze bedziesz srała ciekawe czy ile juz sie uzbierało g*****eka ;)

Gość gość
fakt był moment, że cie kiedys lubiłem, ale spiertoliłaś to na własne życzenie, więc teraz będziesz tradycyjnie i przykładnie przeze mnie karcona wielką linijką po łapach tu zepsuta suko

Gość gość
kiedyś dzieci bito długą łodygą leszczyny za karę, wiesz jak to ciągnie po nogach, czy plecach ??

No właśnie i tu wracasz do punktu wyjścia. I do tej pory nie wyciągnąłeś z tego wniosków? Poprzednie Cię w ten sam sposób "zraniły", teraz ja, ale wiem, że wkurza Cię to, że tak naprawdę nie masz mnie czym obrazić, bo mnie nie znasz, nie znasz moich słabych stron. Jeszcze raz pomysl- na spokojnie- jeśli nie pomoże pomysl jeszcze raz i aż do skutku. Zawsze zmieniając tresc lub sposób.

Gość gość
znowu błądzisz dziecko. Mam cię już dawno w garści, po prostu bawie się twoją psychiką i nią manipuluje, samo to że odpisałaś mi na tą prowokacje jest tego najlepszym dowodem

Gość gość
Brak ci argumentów gdy jesteś przyparta do muru to obrażasz jak zwykle :) Mam w dóópie twoje życzenia karaluchu!

Nie właśnie zrobiłam to specjalnie, bo wiem jak bardzo oczekujesz na to żebym Cię obraziła. To Twój fetysz prawda?

Gość śluński kaszankojad
W dalszym ciągu nie odpowiedziałaś na moje pytanie, tylko odpisujesz wymijająco. Zadam je więc ponownie. Jaki jest sens i cel twojego życia, czy masz zamiar rodzić, założyć kochająca się rodzinę, czy będziesz jak twoi rodzice, którzy nie kontynuują tych tradycji? Nie daleko pada jablko od jabloni, wiec nie zdziwi mnie to że będziesz tkwiła po kres swojego nędznego jakby nie było życia w tym stanie.

Gość gość
Odpowiedz mi, czy będziesz kiedyś kochająca mamą w które łonie narodzi się życie i czy będziesz karmiła piersią

Gość gość
ej zboczencu wypiertalaj stad, co cie obchodzi co ktos bedzie robil? baba dala ci kosza i bedziesz sie teraz wyżywał publicznie? psycholu j*****y

Gość gość
czyli uciekła suka jak zwykle, gdy jest w trudnej sytuacji :) ja tam zawsze wiem, jak zaorać to barachło :) kolejny wygrany meczyk dla mnie kałziu🖐️

Oczywiście, że będę. Akurat dzieci kocham najbardziej. Będą mieć najlepsza matke pod słońcem. ;) O to nie musisz się martwić

Kato, nie ma sensu z Tobą dyskutować. Jesteś typowym wampirem energetycznym. Od takich ludzi trzymam się z daleka.

Gość kato
Jestem nosferatu:D🖐️

Gość Pener
To prawda, Wrozbella bedzie idealna matką naszych dzieci ;) Pozdrawiam kochanie 👄

Gość gość
pewnie też odda te bachory do okienka życia, jak ją oddali

Gość gość
He he historia lubi sie powtarzać: -D

Gość kumpela Wrózbelli
jaki jesteś załosny piszesz sam ze sobą. wkuzasz sie że cie lubiła i chciałą ci pomóc dotrzymac towarzystwa w swieta abys nie czul sie sam i nie siedział na kafeterii i to spieprzyłeś i dlatego wsciekasz sie sam na siebie bo ją tracisz a ona zawsze była dla ciebie wazna bo nikt cie tk nie zna i nie rozumie jak ona. przepros ją i błagaj o wybaczenie na kolanach

Gość Slawomir
Wróżbell, czy mi wybaczysz ? :D🌼

Gość Wróżbella Anabella
ona by ci nawet i moze takie chamstwo wybaczyła ale ona zawsze pamięta twoje zachowania. Wybacza ale nie zapomina. Wybacza bo jej cie już teraz żal bo wie że jesteś chory a moze i nawet niepoczytalny i nie wiesz co czynisz.Jak tak chamsko podle i nikcemnie postepowałbys wobec jednej osoby na swiecie to potem wobec kazdej. Ty sie chyba nigdy nie zmienisz. szkoda :( Z takim podłym charakterem czy skrzywioną osobowością to chyba nigdy z nikim nie bedziesz szczesliwy . nawet a - nawet tym bardziej sam ze sobą bo ty sam ze sobą wytrzymac nie mozesz

Gość gość
to Grzesiu znowu znalzł obiekt do hejtu? Grzesiek, ty sie nigdy nie poddajesz?

Gość gość
Sławomir i wojtek Ukraincó do pracy niech przyjmują A nasmiewac to sie można z Igora bo ma zboczone spojrzenie

Gość gość
Grzesiek my jestesmy do siebie podobni, zgralismy sie tu pare razy w pogladach, troche to trwoge we mnie wzbudza, caly czas natykamy sie na siebie, o co tutaj chodzi

Gość gość
Może dlatego Ksieciuniu byś zrozumiał, że życie i milosc to więcej niż seks, młodsi mężczyźni mogą Cię tego nauczyć i może ciagle zyje byś zrozumiał, ze kasa, władza bez prawdziwej miłości, bo tego co czujesz do robaczka miłością nazwać nie można, nie dają szczęścia, ciapulku;)

Gość gość
12:21 napisał Bartek Babiarz który w poscie pod różnymi nikami pisze sam ze sobą.