Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szkoda mi kasy na dbanie o siebie

Polecane posty

Gość gość 49lat
Co do odróżniania - drogie czy tanie....Aż tak bardzo nie odróżnię lakieru z rossmana od jakiegoś za kilkaset złotych ( może dlatego że dzisiaj nie ma aż takich różnic w jakości jak np. w latach 90ych - wtedy ciuch z bazaru różnił się od tego "lepszego" bardziej niż dzisiaj...) ale już jak facet jest ubrany w gajer z sieciówki za 300pln a inny w szyty na nmiarę to już tak. Może dlatego bo sam lubię dbać o siebie i zwracam uwagę na detale typu długość nogawki, kolor butów do koloru pasków i portfela itp. A co do poznania tej pani - gdy ją "poznałem" to była pięcioletnim dzieckiem-BEZ SKOJARZEŃ PROSZĘ- w rodzinie kogoś bliskiego; biegała zasmarkana po podwórku i nie chciała jeść kaszki; a potem jej bliskich zajmowało to jak radzi sobie w przedszkolu....potem w szkole....liceum.....a teraz na studiach. I już w dorosłej zobaczyłem w niej kobietę z jej zaletami umysłu przede wszystkim ale też z wadami. I wiem, że dla mnie jest wyjątkowa.

Gość gość
gość dziś Poza tym ta zrobiona ma prawdopodobnie lepszy dres i lepsze trampki niż ta nie zrobiona. Generalnie jak ktoś dba o siebie to zawsze i wszędzie, a jak ktoś nie dba to prawdopodobnie na też brzydkie mieszkanie i "całe życie." xxx Dokładnie tak jest, od razu można rozróżnić zadbaną kobietę w dresie i w trampkach od niezadbanej w podobnym stroju.

Gość gość
Nie istnieją garnitury za 300 PLN. ;)

Gość gość
gościu 49 lat, gdyby jednak ta kobieta miała sporą nadwagę, tłuste włosy, obgryzione paznokcie i ciuchy z bazaru to ciekawe, czy też ujrzałbyś w niej kobietę. Faceci to wzrokowcy i nie oszukasz natury. Albo kobieta im się podoba fizycznie albo nie. A im bardziej zadbana kobieta tym bardziej atrakcyjna dla płci przeciwnej. Zresztą u kobiet też tak to działa :) lubimy zadbanych facetów, a nie niechlujów w dresie "Adidos" z hali targowej :D

Gość gość
@gość 49lat A Ty dobrze wyglądasz? x Wydaje mi się, że ujadające tu panie próbują znaleźć usprawiedliwienie na brak powodzenia u facetów. Ja się nie farbuję, (prawie) nie maluję, hybrydy to dla mnie abstrakcja, a i tak powodzenie mam. Więc drogie panie, nie, nie zależy to od tego, ile kasy w siebie władujecie, no chyba, że latacie za pustakami z siłek i dyskotek.

Gość gość 49lat
Może nie za 300pln ale za 400 chyba już tak...Są takie sklepy w niedżych miastach.

Gość gość
dobry wygląd nie tylko zależy od kosmetyków, leniwe!!! kobiety zwalają na brak kasy swój flejowaty wygląd. Wystarczy trochę chęci do nauki, regulacja brwi nie jest trudna i można tego nauczyć się i już te 20 zł w kieszeni ( trzeba tylko kupić pensete, na początek wystarczy taka za 5zł) Jakieś ułomne jesteście żeby nie umieć sobie paznokci obciąć i pomalować a fryzura to zaraz szałowa ma być? modelowania można też się nauczyć. Macie yutub-y i inne takie i dalej nic- leniu śmierdzący, tylko biadolić i zazdrościć potrafisz

Gość gość
Widocznie nie bywam w takich sklepach. Poza tym o co cała ta dyskusja. Najważniejsze żeby się dobrać. Ładnie z ładnym i, ci mniej ładne z mniej ładnymi

Gość gość 49lat
do gościa powyżej - NAJWAŻNIEJSZE?!?!?! - żeby ładna z ładnym??? Naprawdę to jest NAJWAŻNIEJSZE?!

Gość gość
To prawda, mi samo malowanie rzęs zajmuje prawie godzinę :\, ale takie malowanie żeby je dobrze wydłużyć i rodzielic, żeby były długie i nieposklejane. Maluje je tuszem za 8 zł ale fajnie wydłuża, polecam tusze ze Smart girls get more :)