Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy lekarz lekko po 30 będący ciągle w pracy ma szansę na związek

Polecane posty

Gość gość
a czemu by nie masz większe szanse niż ktoś w twoim wieku z innym zawodem bo pełno do ciebie pacjentek przychodzi i możesz z nimi pogadać

Gość gość
LEKARZU LECZ SIE SAM. Ile kasy rocznie bierzesz od Farm-Korpo, za wdrażanie szczepionek z rtęcią i aluminium i innych srodków chemicznej depopulacji?

Gość gość
Człowiek pyta normalnie, ale są oszolomy

Gość gość
Ma szanse, na pewno podobasz się niejednej pacjentce,

Gość gość
tak, ja jestem chetna

Gość gość
12:34 skąd taka pewność? Może po prostu ją się nie nadaje do związku. Dziwne jedynie jest to, że jako lekarz jestem bardzo lubiany

Gość gość
maz idealny- dobrze zarabia, rzadko jest w domu. jeszcze tylko zebys nie chcial czesto seksu i jestes idealem :)

Gość gość
A dlaczego uważasz, że nie nadajesz się do związku? Nigdy nie byleś w poważnym związku? Czy piszesz tak tylko dlatego, bo wiele godzin pracujesz i wydaje Ci się, że nie masz czasu na życie prywatne?

Gość gość
nie oszolomy, tylko jak mozna sprzedawac, trutke na szczury strychnine i nie miec sumienia? ja bym takiego chłopaka/męża nie chciala, ktory sie tym zajmuje, wolalabym grabarza

Gość gość
Jeśli jest snobem narcyzem nikczemnikiem cynikiem ma uraz do wlasnej matki i innych czyli wszystkich kobiet ma rys psychopatyczny to nie nawet gdyby był pięky ze złota młody zdrowy i bogaty i z zewnatrz super a w srodku mial takie bagno emocjonalne to nie

Gość gość
Doi dziś A skąd wiesz, jakiej specjalizacji jest lekarzem? Nie wrzuca się wszystkich do jednego wora. Lekarze mimo znieczulicy tez bywają normalni. Może to nirmalny facet, który nie ma czasu na randki, szukanie partnerki? A.

Gość gość
No nie wiem, jestem nieśmiały, nie potrafię okazywać uczuć. Ale lekarzem jestem podobno bardzo empatycznym, miłym.

Gość gość
Dlaczego zadajesz pytanie sugerujące o specjalizację ? Wiadomo , w której specjalizacji jest najwiekszy stres tam gdzie w pracy trzeba wyzbyc sie emocji i tam dobrze sobie własnie zawodowo radzi rys psychopatyczny w tej specjalizacji któą sugerujesz powyzej

Gość gość
12:40 nie potrafisz okazywac uczuc bo je zamroziles jako dziecko kiedy cie rozdzielono.... masz cechy osoby z rodziny dysfunkcyjnej, panie dottore

Gość Wróżbella psychiatra
Marsz na terapię panie doktorze. Kazdy studiuje i pracuje w miejscu ktorego sam potrzebuje. A w innych ludziach denerwuje nas to czego sami w sobie nie lubimy

Gość Twoja psychiatra
A teraz za konsultacje i terapię, której ci moja osoba tu udzieliła zapłać mi 150 zł

Gość gość
Dlaczego pytam o specjalizację? Bo lekarz lekarzowi nierówny i jego empatia również. Przykladowo denstysta, a chirurg i to jeszcze dyżurujacy często na na sor... + ten kontekst o szczepionkach itd. Poza tym pytam autora, a nie innych odpisywaczy. I nie musi być jakims dysfunkcyjnym świrem tylko dlatego, że pyta o związek majac dziś wolne. Do autora. Przygotuj się, że na forum zwykle piszą oszolomy, które zjada Cię od dolu do góry za wszystko. Czasem trafiają tu normalne osoby, które przypadkiem, czy z nudów akurat czytają i odpiszą. A.

Gość gość
Jestem kardiologiem, idącym w stronę kardiologii inwazyjnej tj. Stenty, pta, korono

Gość gość
Masz doktorze, tylko jak meczy cie specjalizacja, to zmień ją, dzisiaj lekarze mają ich po kilka.

Gość gość
Mnie to pasjonuje, jednak praca na hemodynamice jest wybitnie stresująca i czasochłonna

Gość gość
Cóż kardiologu. Od razu posądzono Cię o jakieś trucie szczepionkami, nim napisałeś cokolwiek o sobie. Net jest anonimowy i jak latwo jest osądzać, czy mieszac z blotem, wysylać na konsultację. W cztery oczy rozmowa z piszącymi tu ludźmi bylaby na pewno inna. Zapewne mieszkasz w większym mieście (bo w małych miasteczkach takiej specjalizacji byś nie robił), zapewne jest tam sporo kobiet. Do czasu, aż zakończysz naukę będzie ciężko, ale potem może się uda poświęcić odrobine sobie i swojemu życiu prywatnemu. Religa też je miał ;). Lekarzem jest się już na zawsze, ale także człowiekiem, czlowiekiem, który potrzebuje drugiej osoby i rodziny. A nieśmiałość można pokonać. Wszak operacje na sercu wymagają odwagi. Wierzę w to :). Niestety, ja jestem po 40-tce, odpadam :) A.

Gość gość
Tak i zacznij ogladac sie za kandydatkami, troche aktywnosci na pewno pomoze:)

Gość gośćmikaaaa
lekarzu jako specjalista od serca powinieneś wiedzieć że .dla prawdziwej miłości można wiele,inna rzecz ze trudno taką spotkać

Gość gość
Kolejne prowo nie-lekarza.

Gość gość
12:38 prawda

Gość gość
13:07 babiarz sam sobie kadzi a bania zryta emocjonlnie

Gość gość
Jednak na tym forum nie da się porozmawiać, a szkoda. Wesołych Świąt mimo wszystko

Gość gość
cos z nim nie tak bo z żadną kobietą mu nie wychodzi kazda ucieka jak pozna jego prawdziwe oblicze

Gość gość
prawdziwe oblicze to pedau