Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja przyjaciółka nie powiedziała mi o swoich zaręczynach

Polecane posty

Gość gość

Dowiedziałam się... z facebooka Jest mi przykro, że nie powiedziała mi osobiście, tylko dowiedziałam się w taki sposób. Czuję, że powinnam jej pogratulować, ale mam opory... zawsze mi się wydawało, że bliskie sobie osoby informują się osobiście o takich ważnych wydarzeniach... czy słusznie jest mi przykro?

Gość gość
Boze moze nie miała kiedy, tylko od razu pochwaliła sie wszystkim. Nie przesadzaj

Gość gość
Nie dziwie sie ze jest ci przykro mi tez by bylo

Gość gość
Cóż, moja przyjaciólka też mi tego nie powiedziała, zas o ciązy bardzo dobrej koleżanki, z którą non stop od ponad 10-ciu lat jesteśmy w kontakcie (niemal codziennym) dowiedziałam się z fb... Bylo mi przykro, ale coż. Może chciała wszystkich jednakowo poinformować? tak więc różnie to bywa :)

Gość gość
Nie miała czasu przez 2 tygodnie? bo dwa tygodnie temu się zaręczyła. Przez te dwa tygodnie rozmawiałyśmy kilka razy... faktycznie nie miała czasu mi powiedzieć jedno zdanie, a właściwie dwa słowa: "zaręczyłam się" :O

Gość gość
Twoja przyjaciółka może jeszcze nie jest pewna, może robaczek nie do końca ciapulkowi odpowiada?

Gość gość
to że ty uważasz ją za przyjaciółkę nie znaczy że ona też tak sądzi

Gość gość
Ja swoim przyjaciółkom i rodzinie wyslalam mmsa tego samego dnia wieczorem i moja przyjaciółka zrobila tak samo

Gość gość
Ona też mnie uważa za przyjaciółkę, wiele razem przeszłyśmy i znamy się prawie 10 lat...