Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W Polsce nie ma juz praktycznie biedy

Polecane posty

Gość gość

zawsze znajda sie narzekający ale porównaniu z tym co bylo jeszcze 5-10-15 lat temu sytuacja zmienila sie na wielki plus, 500+ na dzieci, i jest praca wiec ten kto tylko pracować za ta najnizsza bez problemu znajdzie

Gość gość
jak wiekszość ludzi robi za najniższą krajową to w sensie ekonomicznym w polsce jest głównie bieda

Gość gość
zresztąto jest żaden wyznacznik bo władze od zawsze dbają o zwiekszanie sie długu publicznego poniewaz pracują dla komunistycznych bankierów żyjących z bankrutowania duzych przedsiebiorstw takich jak np państwo. oczywiście w obecnej sytuacji cięzko w ogóle mówić o jakiejkolwiek ekonomi. to jest po prostu żart jakiś i kpina a obecni ekonomiści to kooorfa bez obrazy albo opłacani kłamcy i propagandyści albo banda dekli ze szczynami zamiast mózgu

Gość gość
a obecni ekonomiści to kooorfa bez obrazy albo opłacani kłamcy i propagandyści x gosciu, to dokladnie to, a sroros z rotszyldem ich oplacają :D

Gość gość
soros z rotszyldem jeszcze nigdy nigdzie za nic nie płacili. ty im płacisz

Gość gość
zresztą coś za bardzo sie afiszują z tymi gosciami każdy tylko soros rotszyld soros rotszyld. wątpie zeby to było przedstawienie dla maluczkich raczej planuja wydymać wiernych którzy sa w nich zapatrzeni jak w ikony

Gość gość
zreszta c***j ich wie to są jakies mutanty popromienne

Gość gość
ależ to nie tylko oni do tej kliki sie zaliczają, ich jest kilkaset osob - to tylko najbardziej znani przedstawiciele nurtu neozamordyzmu

Gość gość
no ale co zrobisz? takich ludzi nikt nie ruszy. tu działa zasada stadnej dominacji. nawet jakby ktos miał szanse wpłynąc na ich decyzje to zadna koorfa nawet pierdnie... nie wiadomo czy ze strachu czy z szacunku. jepac kooorfa l********gów

Gość gość
dałoby sie gdyby ludzie ktorzy mogli zaistniec w tym łancuszku nagle sie wyłamali i zrobili dywersje od srodka, zeby nie dali sie wiecej przekupywac bez konca, inaczej to rzeczywiscie nie jest mozliwe

Gość gość
to działa jak w średniowieczu. jeszcze sie nie zdażyło żeby ktoś z odpowiednimi funduszami beknał za cokolwiek. a szczerze mówiąc nie słyszałem nawet o przypadku aby jakikolwiek przedstawiciel instytucji pozytku publicznego garnał sie do wymierzania sprawiedliwości bogaczom. traktują ich jak chłop pańszczyxniany arystokracje. mają tam wjepany taki podzielnik i c***j im z a to w dooopy

Gość gość
nawet nie widzą ze dzieki temu można ich dowolnie zwlaniać. np ja kazałbym im najpierw składac przysięgi a potem bym ich zwolnił za to że mnie nie arestzowali:D pewnie nawet by sie nie zdziwili tylko przyjeli na klate wole bozą

Gość gość
to sie zmieni, moze nie za naszego zycia, jezeli dalej tylko bedziemy chlac i uprawiac konsumpcjonizm, to rzeczywiscie będziemy mogli tylko podziękowac sobie, ze jestesmy niewolnikami takich smieci

Gość gość
szczerze mówiąc nie wiem ilu ich tam pływa w nurcie jakiej rzeki ale jednak byłbym ostrozny z sugerowaniem się rewelacjami na ten temat znalezionymi w necie.

Gość gość
no w necie roznie pisze, ale obserwuj tez co sie dzieje, dokad to wszystko zmierza

Gość gość
Tak Ci się wydaje bo nie znasz życia, nie widzisz ile jest starych schorowanych osób z głodową emeryturą. Pani, której pomagałam w tym roku prosiła tylko o ciepły koc bo w mieszkaniu z powodu braku opału było poniżej 10 stopni

Gość gość
mnie by to np gryzło jakby mi kazali ganiać bezdomnych po dworcach i udawac że mnie nie ma jak jakić bogaty cwel sobie rozjeżdża piecioletnie dzieci na pasach

Gość gość
a to i tak łagodny przypadek bo ludzie ci odpowiadaja za kazdą wojne za każdy kryzys masowy głód i epidemie na świecie. no ale nikt jakoś tego nie chce widziec każdy woli mówić ze sami sobie zgotowalismy ten los ewentualnie ze to wina jakichś niezrealizowanych pejzazystów w stopniu kaprala z medalami za odwage z pierwszej wojny światowej.

Gość gość
ja rozumiem te taktyke sam ja stosuje. jak sie da uniknąć konfrontacji to jej lepiej unikać ale niestety tej konfrontacji sie uniknąć nie da a udawanie strusia nic tu nie zmieni.

Gość gość
zresztą kolesie chyba też na nią liczą bo z całych sił starają sie ją sprowokować. ja bym w to wszedł chociaż zapewne to pułapka.

Gość gość
wie ktoś w ogóle gdzie ten cały rotszyld z sorosem mieszkaja?

Gość gość
może oni tak z samotności? może maja nadzieje ze ktos sie wkoorfi i do nich zapuka bedom mieli z kim w szachy pograc czy tam w domino...nie wiadomo próbował ktoś?

Gość gość
ze soba grać nie moga bo niby czym sie zaskoczą wzajemnie? że któryś kimnie w trakcie matowania?