Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z facetem

Polecane posty

Gość gość

Jestem miesiąc z facetem który na codzień traktuje mnie dobrze ale często potrafi się nie odzywać parę godzin bez wyjaśnienia. Od paru dni bardzo przegina. W piątek mieliśmy spotkanie w planach. Parę godzin po umówionym czasie on mi pisze że jednak pracuje. Od tamtego czasu próbuje z nim bezskutecznie złapać kontakt. W sobotę było go stać tylko na żałosne "co tam", zero reakcji na to co mu pisałam. Wczoraj tylko krótka informacja że jest w Niemczech, nie może pisać i wesołych świąt. Poza tym nic. Czuję się jakbym przestała mieć znaczenie. Nawet nie wiem kiedy wróci i mi zacznie odpisywać. Nie próbuje już nawet się kontaktować bo to bezskuteczne. Nie wiem co robić w tej sytuacji. Czy jest sens rozmawiać o tym i wyjaśniać? Czy może odpuścić i nie marnować czasu? Czy ktoś miał kiedyś podobne doświadczenie? Proszę o odpowiedź

Gość gość
Prosta odpowiedź Ma ciebie gdzieś, nie jesteś w jego typie Nie marnuj swojego czasu i poznaj kogoś

Gość gość
Czyli nawet zadnych planow na Sylwestra nie macie ?

Gość gość
Może wg Ciebie tylko to związek a wg niego luźna relacja...koleś ma Cie w d...e, wystawił Cie w piątek a Ty jeszcze dopytujesz, wydzwaniasz. To on zawinil wiec powinien się tłumaczyć a nie Ty dopraszac o tłumaczenia, kumasz? Trochę honoru dziewczyno.

Gość szry
ty sobie projektujesz, ze po miesiacu znajomosci bedzie ci nadskakiwal? a znasz chociazby jego grupe krwi? imie panienskie jego matki? za duzo bys chciala, za szybko bys chciala, zachowujesz sie jakbys byla jakims trujacym bluszczem wymagajacym ciaglej uwagi i balwochwalczych poklonow autorko - ksiezniczkujesz, nic dziwnego ze czujac sie przytloczony oczekiwaniami w tak krotkim czasie oziebia relacje. daj gosciowi spokoj, po co masz marnowac mu zycie.

Gość gość
Nie ma. Olej i zapomnij.

Gość Carycka
On jest zajety innymi sprawami. Siedzi z rodzina przy stole itp. Acha, no I nie jestes dziewczyna 10/10, do takich wypisuja faceci non stop