Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Flirt w pracy

Polecane posty

Gość gość

A wiec tak od ponad pol roku pracuje przy linii produkcyjnej poznalam tam faceta starszego od siebie o 6 lat na samym poczatku nasza relacja byla czysto kolezenska pozniej pojawily sie glebokie spojrzenia,zaczepki dwuznaczne teksty niby wszystko takie nie winne ale jednak chcialabym wiedziec o co mu chodzi on z reguly jest bardzo otwarty,zabawny wiec tez sie zastanwiam czy jego zachowanie nie jest robione pod publike i byc moze nawet podbudowuje swoje ego. dodam jeszcze ze jest zonaty a ja mam chlopaka i on o tym wie. Ostatnio wychodzac z halii objal mnie tak jak gdyby nigdy nic, pokazuje mi np sexy rajstopy rzuca jakies serduszka itp osatnio mnie miznol jakims kijkiem po tylku... moze ta sa po prostu zarty a ja sobie zaczynam cos wmawiac i domyslam sie ze raczej chodzi mu o jedno ale nie wiem czy powinnam mu zwrocic uwage czy troche panikuje i przesadzam? dodam ze mam 23 lata i jestem tam najmlodsza nie wiem co mam o tym myslec?

Gość gość
zaluż pończochy i daj mu bez gumki

Gość gość
ale gdzie ci przesyła te rajstopy i serduszka,mejlem ? bo jakoś niejasno piszesz

Gość gość
Ma założone na sobie.

Gość gość
W Pracy, rzeczy z linii

Gość gość
jak serduszka z linii ci przesyła,nie rozumiem,kładzie serduszko na taśmie i ono przyjeżdza do ciebie ? pończochy kupuje i na tasmie kładzie ?

Gość gość
Stoimy na przeciw siebie. i po porostu podrzuca jakies dwuznaczne rzeczy. u nas w pracy leca takie rzeczy jak zabawki no roznego typu rzeczy do sklepu. z tymi rajstopami np to po prostu pokazywal mi je i to juz nie raz moim zdaniem jego zachowanie nie jest normlane jesli ma zone i dlatego nie wiem moze to zarty ? nie wiem jak mam do odbierac

Gość gość
a dlaczego uważasz że musisz to jako odbierać ? jak on tak robi to niech se robi,zwykłe wygłupy,a ty zastanawiasz się czy mu popuścić szpary i czy powinnaś

Gość gość
Albo daje mi kwiatki jakies misie itp albo jakies rzeczy zwiazane z sexem...

Gość gość
Ostatnio pokazał mi tez swoja kiełbasę:(

Gość gość
Wyglupy? zonaty facet do mlodej dziewczyny? nie wiem moze to jest normlane ze on sie tak zachowuje wpatruje sie w oczy zaczpia smyra po tylku.. no nie wiem czy to takie wyglupy

Gość gość
ale jakiej odpowiedzi oczekujesz pisząc o żonatym facecie który robi jakieś insynuacje,przecież takich facetów jest mnóstwo i prawie każda kobieta z tym się spotkała. Po prostu powiedz mu żeby przestał i tyle.

Ma ochotę na Ciebie. I już mi szkoda jego żony, bo to zwykły gnooj. Olej go, bo ,,zniszczy'' najpierw Ciebie a potem Twoją opinie w pracy.

Gość gość
facet szuka odskoczni przy nudnej pracy a dziewucha ie podnieca i pisze o flircie,flirt jest wtedy kiedy dwie strony robią do siebie insynuacje

Gość gość
Dziekuje za odpowiedz :)

Gość gość
Nie podniecam sie tylko wlasnie powoli sobie zaczynalam sobie cos wmawiac i chcialam opinii z boku wiec teraz jestem pewna ze ta sa po prostu zarty tak jak wlasnie mysalam ale nie bylam tego pewna :) i bardzo sie z tego ciesze :)

Gość kato
"Gdzie rabotajesz tam nie róóchajesz"

Gość gość
masz 23-lata i nie wiesz czego chce żonaty facet od młodej duoy? xD hahahahaha

Gość gość
Przeciez napisalam ze domyslam sie o co moze mu chodzic hahahhaha naucz sie czytac ze zrozuminiem

Gość gość
dla takiej robotnicy przy taśmie jakikolwiek facet wykazujący zainteresowanie przedmiotowe to wielka nobilitacja życiowa

Gość gość
gdzie sie mieszka i pracuje tam sie fiooootem (cieeepa) nie wojuje