Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ColorCameleon

Brzydkie dziec****iękni dorośli!

Polecane posty

Gość ColorCameleon

Brzydkie dziec****iękni dorośli!

Gość gość
Jak to jest, że często z brzydkich dzieci wyrastają piękni dorośli. Sam byłem niezbyt urodziwym dzieckiem (nie żeby tam od razu brzydkim ;p )i wyrosłem na atrakcyjnego, dbającego o siebie mężczyznę mimo, że jeszcze w czasach gimnazjum/technikum dziewczyny nie zwracały na mnie uwagi tak dziś mam zdecydowanie większe powodzenie od moich kolegów co zmieniali wtedy dziewczyny jak rękawiczki. Na pewno jak byłeś pryszczatym nastolatkiem czy grubą dziewczyną masz dużo większe parcie na siłownie, zdrowe odżywianie i naukę niż osoby które do bycia atrakcyjnym i nagradzanym były od zawsze i dostawały to za nic. Jednak ciekawe jest to, że moje koleżanki w które bardzo mi się podobały w czasach szkolnych dziś są zaniedbane i nieatrakcyjne, zaś te brzydkie zmieniły się nie do poznania.

Gość Rexona123
Ta mała Julka Wróblewska jak była mała to była śliczna, a teraz taka sobie im starsza tym brzydsza, tak więc to działa też w drugą stronę

Gość gość
coś w tym jest

Gość gość
ładne dzieci/nastolatkowie mogą stać się za to przydalami przykład - bożyszcze z mojego liceum już kilka lat po skończeniu go stał się ponad 100kg tatuśkiem i zupełnie nie przypomina tamtego przystojniaka :D

Gość gość
najładniejsza laska z mojego starego gimnazjum stała się dziś grubą mamuśką 80kg+ przy stosunkowo niskim wzroście

Gość gość
Eee tam,roznie to bywa, nie ma reguly

Gość gość
Ja kiedyś usłyszałam od mojej mamy "Byłaś takim ładnym dzieckiem, co Ci się stało?". No cóż :)

Gość gość
Natalia Kukulska .

Gość gość
bywa i tak, co poradzisz? xD