Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Opierdziane Gacie

Dziewczyny, dlaczego o siebie nie dbacie?

Polecane posty

Wyglądacie jak kaszaloty. Zero w was kobiecości. Czegoś takiego w życiu nie wpuscilbym do swojej rezydencji. Lepiej iść na d***** do burdelu niż trzymać kocmolucha w domu. :classic_cool:🖐️

Gość Opierdziane    Gacie
I nie golicie się w dodatku bo takie teksty na forum znajduję że normalnie rzyg :classic_cool: 0 Kultura mam na drugie 2011.04.04 Mi nogi, w zimie właśnie chyba z 1,5 miesiącasmiech.gif Wyobrażałam sobie co by było jakbym nogę złamała i w przychodni lekarze Ciekawy widok by mieli bo mam ciemne owłosienieoczko.gif Kiedyś strasznie wrażliwa skórę miałam (teraz trochę lepiej już jest) i golenie nóg było koszmarem. Mam blizny przez to. Więc starałam się tylko wtedy kiedy musiałam Ale np. pod pachami mimo przykrych dolegliwości(kiedyś bardziej) zawsze regularnie się golę Buhaha

Lubicie motzno owłosione loszki? :classic_cool: O Kultura mam na drugie 2011.04.04 Aktualnie faceta braksmiech.gif Tak do ludzi to całe nogi golę, niestety natura łaskawa nie była. Na szczęście znalazłam moja elektryczną maszynkę to jest ok i skóra mi nie dokucza Część dziewczyn goli całe część tylko łydki, zależy jak im się chce, jakie włosy mają i jak im się podoba Buhaha

Gość gość
Racja chłopie! A to co wkleiłes wyzej to juz w ogole fleja i rzyyyyg :o Kijem od szczotki bym nie tknął

Jestem przystojny i mam dużego więc się nie skuszę, ale brzydcy z małymi też chcą mieć coś do ******** więc może któryś taką weźmie :classic_cool:

Gość gość
Gacie dobrze godo baby to flejtuchy

Gość Opierdziane Gacię
Ale mam kiłe i aids po tych d****ach, dlatego szukam tutaj frajerki, ktora pomimo kiły i zaropialego kuutasa strzeli mi loda

Gość Opierdziane Gacię
Nie myje juz fiuta bo mam takie na nim wrzody, ze nie moge go myc :(

Gość Opierdziane   Gacie
Już się jakiś zaniedbany pasztecior podszył :classic_cool: