Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Drugi numer

Polecane posty

Gość gość

Witam, chciałem się zapytać czy powinien się martwić, bo bedac ostatnio u mojej dziewczyny w szafce nagle zabrzmiał jakiś dźwięk wiaodmo, a chwilę później zauważyłem nowy starter z Play, okazało się że prawdopodobnie ma dwa telefony i dwa numery , ja o tym drugim nic nie wiedziałem. Jesteśmy razem dwa lata. Mam podejrzenia co do tego drugiego numeru. Tłumaczy się że to do robienia jak, ale kto teraz robi takie coś? Dodam że moja dziewczyna nie raz była skłonna nie zdradzić ale zawsze interweniowałem w odpowiednim czasie. Co. Tym sądzicie ?

Gość gość
Do robienia jaj? Czy ona ma po kolei w głowie?

Gość gość
No właśnie nie ma pokolei. Wiele razy przyłapałem na na pisaniu z obcymi facetami nawet sobie zdjęcia wysyłali.

Gość gość
To po co ci kobietami bez piątej klepki? Takie jaja na telefon robiłam gdy miałam 10 lat. Ona ile ma?

Gość gość
Ma 18, zaraz 19 ale jest niedojrzała strasznie. W dodatku rozpieszczona. Na wszystko ma wytłumaczenie i uważa że to inni powinni ją przepraszać nawet jak ona zrobi coś złego. No kiedy przyłapałem ja na pisaniu z innym to nie miała żadnego poczucia winy.

Gość gość
Ja tak robiłam jak miałam 16 lat. Matko jakas wariatka

Gość gość
Stary, weź Ty się otrząśnij. Masochistą jesteś?

Gość gość
Twierdzi że jest nimfomanka i musi się że.mna spotykać 7 dni w tyg, ale ja pracuje na 2 zmiany od 6 do 14 i od 14 do 22, czasami nie mam czasu albo sił. Nigdy nie miałem dostępu do jej telefony, za to ona wymaga ode mnie hasła na FB i wglądu do telefonu. Pewnie niedługo tu wbije i będzie broniła sama siebie.

Gość gość
W tym wieku ma prawo przebierać w facetach. Pewnie o jajach powiedziała ci dla świętego spokoju. Na co komu poważnych związek w tymi wieku? Lepiej się wyszumiec niż na starość miałoby wam odbić. Na bycie kapciem masz jeszcze dużo czasu.