Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przez tego Śmiecia i ja jestem karany

Polecane posty

Gość gość

Przychodzi FRAJER do mnie bo nie ma kolegów i bije w szybę bo jestem słabsza osoba i n*******la w szybę baran mam nadzieje ze z***bal ręką p********y i mu się złamała tak ze kurna ruszać nie będzie mógł j****y śmieć albo niech daje ja mu oddam k****e j*****j , śmieć j****y większy ode mnie pomału leży państwu w k***e chajsu ale mu umoza albo dadzą 2 pokojowe mieszkanie z dopłatą przez niego nawet tej szyby nie odkupi dla niego 90 zł to marne pieniądze a śmieć ciuchy matki sprzedaje i śmieje się z meneli jest największym tu zulem

Gość gość
niestety takie mamy prawo w polszy :/ w usa za cos takiego od razu dostałby zakaz zblizania, grzywne i zawiasy

Gość gość
Bo on ma już zawiasy byłem u tego śmiecia ale go nie ma , ja bym to zgłosił na policje i chuj ale matka udaje głupia i w domu też udają wstyd mi przed ludźmi ze ten śmieć niszczy ta klatkę a i pieniądze idą ze wspólnoty , śmieć p*********y tak opowiada o zebrakach a ciuchy matki przyniósł i sprzedawał żeby mieć na picie

Gość gość
A i ubezpieczenia tez nie powinien mieć za operacje reki 10 tys złoty śmieć baran j****y

Gość gość
Zgłosze go na policje i tyle powiem co uważam też i chuj mam go w d***e niech tylko zadzwoni