Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy wyjde ze szpitala jesli

Polecane posty

Gość gość

Za tydzien w czwartek ma cesarke. Jesli bedzie wszystko w porzdku to kiedy wyjde ? ;)

Gość gość
U nas w szpitalu po 48 godzinach wypuszczaja, oczywiscie jesli wszystko jest dobrze

Gość gość
Jak ja lezalam dziewczyny leżały gora 3 dni czyli możesz wyjść w sobotę albonteraz to w niedziele tez wypisują ja niestety po cc byłam 8 dni bo mały dostał w 2 dobie żòłtaczki dosyć silnej i tak nads wypisalli 24 grudnia do domu

Gość gość
W sobotę. Jeśli wszystko jest ok niedziela to Max.

Gość gość
U nas 4 dni. Najwczesniej w niedziele.

Gość gość
U nas też po dwóch dobach, czyli właśnie dziewczyny które rodziły w ten przykładowy czwartek, wychodziły w sobotę. I po cc, i po SN. To chyba nowszy zwyczaj, bo kiedy rodziłam 7 lat wcześniej to 3 doby to było minimum. Tyle że zawsze trzeba brać poprawkę na jakieś dodatkowe przeszkody, można zostać dłużej z powodu żółtaczki, słabszych wyników badań które wymagają dodatkowej diagnostyki, ja leżałam dłużej bo macica się słabo obkurczala i oczyszcza ładnie i po paru dniach konieczne było lyzeczkowanie, potem dalej słabo z obkurczaniem, wypuścili mnie dopiero jak wszystko było ok.

Gość gość
Rodzilam we wrzesniu 2016. W czwartek o 17 pojechalam z bolami do szpitala. Cesarka byla w piatek nad ranem. Wszystko bylo ok. Do domu we wtorek w poludnie

Gość gość
22.40 uu to dlugo. Tak standardowo u was ?

Gość gość
Tak u nas to standard. Wszystkich tyle trzymali. Rodzilam w malym miescie na mazowszu. Powiem szczerze ze wyjscie do domu to bylo dla mnie jak zbawienie. Nie mialam pokarmu dokarmiac nie za bardzo chcieli dziecko mi die darlo dzien i noc. Okropnie wspominam ten pobyt w szpitalu. Po powrocie do domu zlote dziecko:)

Gość gość
U nas wypisywali w 3 dobie po sn i cc. Czyli pewnie w niedziele.

Gość gość
u nas nie wypisuja w weekend