Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto isc na studia majac 28 lat

Polecane posty

Gość gość

Nie skonczylam zadnego kierunku, nic w zyciu nie robie i czuje sie jak nic nie warty smiec.

Gość gość
no pewnie, ze warto! przed toba ze 40 lat do emerytury, tak wiec rob co mozesz, aby miec lepsza prace

Gość gość
A co, wydaje ci sie ze jedyny sposob na zycie, to studia w wieku 19, potem szybki slub i gromadka dzieci przed 30tka? to TOBIE ma pasowac, jak masz ochote isc na studua, to nie rozumiem co cie powstrzymuje.

Gość gość
Lepiej do szkoly policealnej zdobyc zawod po studiach goowno.soe zkoeni. Ja mam taki zamiar chodze do szkoły dla dorosłych i tak doradzają nam nauczyciele.

Gość gość
No popatrz, a ja zdobylam zawod po studiach. Skonczylam filologie i mam swietna prace. Wszystko zalezy od ciebie.

Gość gość
zawsze warto iść na studia, w każdym wieku

Gość gość
Szkoda czasu

Gość gość
niby to teraz promuje się żeby ludzie szli na studia nawet po 35 , 40-sce , kobieta ma męża, 2 czy 3 dzieci z którymi musi odrabiać lekcje i stałą prace i takiej np. 40-letniej pielęgniarce mówią że musi mieć studia .... . Nie wiem czy to dobre? teraz mają zrobić żeby zaoczne studia były 6 letnie - więc chyba chcą to zmienić - już nie promować edukacji przez całe życie ,

Gość gość
@ siostra_brzozy Bo przegrywam zycie... Moj brat np. jest na studiach doktoranckich, radzi sobie w zyciu, a ja jak to piate kolo u wozu. Czuje, ze zawiodlam rodzicow a przede wszystkim sama siebie. Nic nie znacze...

Gość gość
Strata czasu

Gość gość
NIE WARTO Trzeba bylo myslec o tym wczesniej

Gość gość
@01:07 @01:50 Dlaczego???

Gość Gość po liceum bez matury
Beda sie tam z ciebie gówniarze śmiali

Gość gość
Warto isc w dwoch przypadkach jesli chcesz isc na dobra uczelnie lub jakis przydatny kierunek. Jesli jedynie chcesz miec papier jak wieksza czesc matolow co jest nauczycielami drobnymi urzednikami i tym podobnym motlochem to sobie daruj. Bo dzis studia to moze miec kazda karetynka/kretyn za pieniadze jednak liczy sie uczelnia lub nabyte zdolnosci po studiach. Bo nawet po slabej szkole jesli studiowales jakas filologie (byle nie polska) to bedzie ci duzo latwiej. Bo amtolow po pedagogice socjologi ekonomii i calej masie innych kierunkach badziewnych szkol jest od zatrzesienia.