Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Broken, co Ty wyprawiasz? Odbija Ci czy jak!?

Polecane posty

Gość gość

sama pod siebie się podszywasz? :D

Gość gość
A ty co tworzysz ? to pod nia ktos sie podszywa

Gość gość
tyle to ja wiem, ale chyba nie zaprzeczysz, że specjalnie mogłaś stworzyć nowy profil celem się podszycia? :)

tyle to ja wiem, ale chyba nie zaprzeczysz, że specjalnie mogłaś stworzyć nowy profil celem się podszycia? usmiech.gif x ktoś tu się za bardzo przeżarł w święta:O

Gość gośćxxxxx
Na kafeteri jestm krótko . Ale jest naprawdę totalny syfff. To że ludzie piszą głupoty są chamscy, niekumaci, mający problem z wyslawaieniem się , sądzący czy czym więcej przekleństw tym są bardziej spoko oraz określenie pojechanie rozumiane jest przez rzucenie paru bluzy na poziomie 13 latka. No to jeszcse dochodzi wysyłanie fajkowyxh zdjęć oraz podszywaniu się pod ludzi bo administracja pozwala na tworzenie milionów kont. Zamiast ograniczy ten proceder.

Gość gość
oj od razu tam zaraz przeżarł, to może być każdy, wszystkich trzeba przesłuchać...ile masz lat i ile ważysz? :)

Gość gość
a więc unikasz odpowiedzi, masz coś do ukrycia, to wszystko podejrzane :)

nie fikaj szczupłej tygrysce! x gośćxxxxx, a pamiętasz jak mi nie przeszkadzało, że się można podszywać, teraz się po tym przejechałam jak pupą po papierze ściernym:(

Gość gośćxxxxx
No właśnie. Pamiętam doskonale. Ja bardzo nie lubię jak ktoś pisze w czyimś imieniu a to takie dziecinne jest oj strasznie. Dziecinne. Ale forum musi trzymać poziom niestety taki jak wszędzie żenująco niski

Gość gość
nie fikaj szczupłej tygrysce! x teraz najważniejsze pytanie sprawdzające: prawdziwa tygryska promieniuje falami: a) alfa b) beta c) gamma