Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panie z Portali randkowych myślicie źe odnajdą wymarzonego Księcia ?

Polecane posty

Gość gość

Niestety ale tak jest coś nie halo z wami jest

Gość gość
Przecież to ty masz zj****ie mózgowe, leszczu. One mają to w dupje a ty przezywasz i trollujesz tematami z tamtąd właśnie.

Gość gość
6:00 nie obazaj ludzi których nie znasz leszcz to widać ty jesteś i to do tego mocny w sieci jeszcze cu się spytam , chcesz mi powiedzieć ze ja ponownie wprowadzam ten sam temat ? I juz wcześniej pisałem tu o kobietach ? To widac ty masz zj****ie mózgowe skoro tak sobie myślisz ja tu pierwszy raz poruszam temat o kobietach z Portali . Uważam że będzie ciekawy i warto go poruszyć

Gość gość
W takim razie muszę Cię "zmartwić"..nie masz racji. Ja znalazłam kogoś wartościowego przez portal randkowy. W naszych czasach, w pędzie, biegu to miejsce jak każde inne.

Gość gość
Autor nadal żyje w czasach książąt.

Gość gość
Nie musisz odrazu używać słowa leszcz zjebanie mózgowe. Ty najpierw sprawdź co to znaczy bo na realu to bym Ci w ryj zajebał No dobra i co lamusie jeszcze mi powiesz mądralo w sieci Ile ta twoja laska może juz żona ważyła ? wiek ? Dziewictwo ? Wygląd ? twój wygląd ? Twoja postura możesz napisać tez jaki masz charakter tylko szczerze ? czy choruje na psyche lub w przeszłości wiara wasza ? Powiem ci tak nie jednokrotnie słyszałem od samych pań ze większość kobiet co szuka chlopa w sieci ma nie równo pod sufitem w pewnym sensie są to kobiety które by chciały księcia z bajki anioła Albo króla życia czy filozofa nie mowie ze tak do końca jest hehe ale pisałem z wieloma uwierz i zaczynam w to wszystko wierzyć nie do końca się zgodzę z ostatnim zdaniem twoim w internecie jest łatwiej troszkę niż w realu może nie łatwiej tak jakby no czekam odpisz na moje pytania .

Gość gość
Chyba wy kobiety to raczej tak taka jest wasza wyobraźnia

Gość gość
Waga w normie. Pod kopułą też w sumie. Nie chce mi się dyskutować na takie bezsensowne tematy.

Gość gość
Mnie też nie no to dobrze ze nie chcesz dodam ci jeszcze na tym portalu jest temat Ze faceci którzy szukają w sieci kobiet to straszni brzydale większość z nich była w kryminale nie skończyła szkoły albo szuka sexu podobnie jest z paniami Czy panie które o tym wiedzą mają równo skoro szukają jednak ? Większość woli real internet to niczym biuro matrymonialne.

Gość gość
Temat założył prawiczek przed albo po 30-ce, którego laski nawet w necie odrzucają :D :D :D Rzeczywiście słaby ten temat, leszczu :D