Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie uważacie,że to kryzys albo odmłodzenie się na siłę?

Polecane posty

Gość gość
Myśle, że autorce żal d**e ściska.

Gość gość
Mąż autorki ma pewnie jakiegoś Fiata albo Skodę, mohery najczęściej wybierają te marki buhahah

Gość gość
U nich dochodzi jeszcze duża różnica wzrostu. On jest wysoki ona normalna.

Gość gość
Autorka tego tematu pewnie by na zawał padła, gdyby zobaczyła mnie, kobietę 32 letnią, w upalne dni w lecie... Jak biegam w szortach, kusych topach i trampkach po mieście ;) strój nastolatki, ja to dopiero mam kryzys wieku średniego! szczególnie kiedy w takim stroju jeżdzę z mężem na rolkach po parku :D PS. mam nienaganną figurę ;)

Gość gość
Mercedesa zmienił na BMW? To jednak prowo hahaha

Gość gość
On młody i ona mloda. Nie ma potrzeby zeby sie dla niej odmładzal.

Gość gość
O k********.czas umierać. Mam 43 lata i czerwone spodnie i do tego kabrioleta. Myślałem że to odpowiednie do wieku:(

Gość gość
Z tego co mówił musi co roku kupić przynajmniej 4 nowe auta a z Mercedesa nic mu się nie podobało. Więc wziął BMW.

Gość gość
10:30 kabryoleta zaprzegnietego w renifery i siwa brode ? :D

Gość gość
Kryzys to jak widać przeżywa autorka tematu. :D

Gość gość
Powinienes sobie trumne a nie kabrioleta kupic a spodnie czarne na kant , takie zeby do trumny pasowaly

Gość gość
Co wy o życiu wiecie dzieciaki.

Gość gość
Albo to prowo albo autorka ma 13 lat, a 31 letni facet to stary dziad :)

Gość gość
Znowu ta niedorobiona się odzywa. Dajcie jej spokój. Nie widzicie że chora?

Gość gość
Jestem po 40.

Gość gość
Jezu moj tez nosi czerwone spodnie a ma 33 lata nir wiedzialam ze to nest zarezerwowane tylko dla mlodziezy... jak dla mnie 31 lat to mlody czlowiek. Ja mam 26 lat i nie czuje sie mloda siksa przy mezu

Gość gość
Przecież to nic dziwnego, że młody chłop wziął sobie sportowe auto, a jakie ma brać papciowóz (czytaj kombiaka)? zresztą, mężczyźni faktycznie zachowują więcej luzu względem życia, zaś kobiety bardzo szybko gorzknieją, koło 30-tki część zachowuje się jak mohery, których zalewa wewnętrzna frustracja stofując męża "nie wypada".

Gość gość
U mnie jest 5 lat roznicy. Ja mam 27 lat, a maz 32. Nie uwazam zeby sie przy mnie odmlodzil. Jestesmy razem 7 lat. Na ogol kobiety dojrzewaja szybciej.

Gość gość
Ja mam 30 lat, mój mąż ma 38 lat. Ja jestem niskiego wzrostu, mąż jest wysoki. Ja nie wyglądam na 30 lat, dają mi średnio 25 lat. Mąż kupił niedawno BMW, ja jeżdżę RAW4. Mój mąż czasem nosi czerwone spodnie i biała koszule, zegarek ma markowy, kupiłam mu na urodziny. Ja w tym roku skończyłam studia, bo późno je zaczęłam ze względu na pracę za granicą. Chyba muszę na siłę udawać poważna Panią, zakupić kilka garsonek, przesiąść się do jakiejś Skody, a mąż musi założyć dziadkowy sweter, laczki, sprzedać BMW i kupić jakiegoś VW najlepiej Passata w kombi żeby czasami jakąś osoba z rodziny się nie przyczepiła, że się odmładzamy

Gość gość
Odmlodzenie sie na sile. Podam wam tego istny przyklad. Tesciowa 75 lat. Fizycznie bardzo sprawna. Uroda nie grzeszy. Ladna nie jest zawsze byla brzydka. Ma bardzo malutka, szczupla twarz, a do tego bardzo duzy nos. Zewnetrzne kaciki oczu opadaja jej w dol. Tak jakby zawsze byla smutna. Bardzo blada wrecz anemiczna cera. Bardzo, bardzo cieniutkie wlosy tlenione do uszu, proste. Charatker sierotki marysi. Zazwyczaj tapiruje wlosy yak, ze tapir ma niewygladzony na wierzchu szczegolnie na czubku glowy i z tylu. Zielony, seledynowy cien na oczach. Ubrana w obcisle spodnie lub leginsy np w kwiatki do tego tshort, bluza z rozowym kapturem, a na koniec wisienka na torcie srebrne adidasy. Wiadomo, ze w tym wieku ludzie maja juz rozne schorzenia i ona ma akurat haluksy bardzo duze i jak idzie to stawia stopy do srodka, a wypina tylek bardzo i nim kreci. Przekonanie o swojej nowoczesnosci i odmlodzeniu do wieku przynajmniej 30.

Gość gość
U nich dochodzi jeszcze duża różnica wzrostu. On jest wysoki ona normalna. ojej i jeszcze do tego on pewnie ma fiooota, a ona nie, to nie do pomyślenia u ciebie i męża, prawda?

Gość gość
15.45 na twoim miejscu bym sie bała, ze jak taka porypana, żenujacą baba be gustu wychowała ci męża, to wcześniej lub później te same wady i głupota ujawnią sie i u niego

Gość gość
Nie no maja duzo roznych cech. Ona to istny czlowiek brudu! Gdzie moj maz to pedant. Kiedys przyszla do mnie, maz byl w pracy. Musiala skorzystac z lazienki, nawrzucala zbyt duzo papieru toaletowego. Uzyla chyba calej rolki. Zalatwila sie i nie mogla tego splukac troche sie zapchalo. Wziela szczotke klozetowa i wpychala nia to wszystko w odplyw. Jak poszla mialam wszystko w kale po niej i musialam wszystko czyscic i sprzatac. Jako kobieta nie wyobrazam sobie takiej sytuacji. Co najlepsze z lazienki wyszla jak gdyby nic sie nie wydarzylo.

Gość gość
Padłam :D Młodej żonie? Mój mąż jest starszy ode mnie 5 lat i nigdy nie uważałam, że to jakaś duża różnica wieku. Jezu :D Skądś Ty sie wzięła autorko :D?

Gość gość
Jesteśmy z mężem rok po roku. On nie potrzebuje sportowego samochodu.

Gość gość
Musze powiedzieć mojemu prawie 30letniemu, 3 lata starszemu i o prawie 30cm wyższemu ode mnie mężowi, że ma kryzys i odmładza się na siłę bo do pracy jeździ motocyklem :D

Gość gość
nie widzicie ze to prowokacja ?? tak durna ze az zeby bola a tekst ze ona jest z mezem rok po roku dlatego nie potrzebuja sportowego samochodu to kwintesencja tej prowokacji a wy lykacie jak idiotki swoja droga autorka moglaby wymyslic liste samochodow ktore wypada posiadac malzenstwu w zaleznosci od roznicy wieku miedzy malzonkami :)

Gość gość
ale przynajmniej jest zabawna! Większość tematow na tym forum to prowokacje

Gość gość
W 2 dzień świat znowu spotkaliśmy się. On miał na sobie beżowe spodnie, błękitną koszulę. Do tego niebieski zegarek. Spodnie też takie rurkowate. No facet chce się odmlodzic jak nic.