Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie plany na 2018?

Polecane posty

Gość gość

Hejka macie jakieś plany na 2018? Ja mam w planach awans w pracy oraz wyjazd na jakieś fajne wakacje! http://dobrawrozba.pl/59499 Postanowaiłam sprawdzić u wróżki jaką drogę pokażą mi karty, i okazało się że ułożenie planet mi sprzyja! Zyczę powodzenia w waszych planach

Gość gość
idę w marcu do psychiatryka na leczenie zamknięte

Gość gość
to gdzie ty kooorfa pracujesz i chesz jechcać na wakacje, że zalezy to od ułożenia planet?

Gość gość
idiotka farjerow szuka

Gość gość
Planety jej ulozyly ze musi sie udac do psychiatry za granice bo polskie lekarze na jej przypadlosc sa bezsilni

Gość gość
obudzić się w weekendowy poranek obok kobiety, z nieodpartym uczuciem szczęścia ooooo takie to moje patetyczne planomarzenie

Gość EwelinaJazgarrr
Na razie to głównie planuję wakacje. Wybieram się do Grecji (Zakynthos) , prawdopodobnie dokonam rezerwacji w ciągu tygodnia (na netholiday jest jeszcze 31% taniej). Co do reszty planów - nie mam:) Niech tylko ten rok nie będzie gorszy od poprzedniego a będzie super.

Gość gość
wiecej sexu i podrozy

Gość gość
więcej sexu, wina, podróży

Gość gość
Mam 29-lat więc chyba juź najwyższa pora aby przestać być singielką, zerwać z masturbacją, pracoholizmem i założyć rodzinę.

Gość gość
kaczki na talerzu

Gość gość
chuuj z waszych planów , jak wojna zaraz będzie światowa atomowa

Gość gość
gość wczoraj w star-treku

Gość Wejherowo123
Hej, ja planuję w końcu wybrać się nad polskie morze, a dokładniej do Wejherowa. Słyszałam, że to świetne miasto położone około 25 km od morza. Ma dobry dojazd, a okolica jest bogata w atrakcje. Z opowieści innych, miasto wydaje się rzeczywiście ciekawie. A wy co sądzicie? Może ktoś też wybiera się w malownicze Kaszuby? Po szczegóły sięgnijcie tu: http://turystyka.wejherowo.pl/ Pozdrawiam :)

Gość gość
Ja planuje po trzech latach pogodzic sie z bylym kochankiem.

Gość gość
Ja na pewno mam w planach więcej odpoczywać. W tym roku ledwo pojechałam na wakacje w góry, także to musi się zmienić, zdecydowanie. I już zabrałam się za realizację postanowień, bo niedługo jadę sobie do Unitral w Mielnie na relaks do spa :)

Szybka oferta finansowania Jestem gotów pomóc W celu realizacji twoich projektów, funduszy biznesu, finansowanie studiów, zakup nieruchomości lub zmiana Twój samochód, zakup urządzeń ...., ciesz się wzorami pożyczki dostosowane do wszystkich Twoich potrzeb. Skorzystaj z naszej wiedzy rzetelny i szybki. Dla wszelkich informacji po prostu spraw sobie trud skontaktuj się z nami bezpośrednio. Aby uzyskać więcej informacji, możesz się ze mną skontaktować (Christcorinn @gmail.com)

Szybka oferta finansowania Jestem gotów pomóc W celu realizacji twoich projektów, funduszy biznesu, finansowanie studiów, zakup nieruchomości lub zmiana Twój samochód, zakup urządzeń ...., ciesz się wzorami pożyczki dostosowane do wszystkich Twoich potrzeb. Skorzystaj z naszej wiedzy rzetelny i szybki. Dla wszelkich informacji po prostu spraw sobie trud skontaktuj się z nami bezpośrednio. Aby uzyskać więcej informacji, możesz się ze mną skontaktować (Christcorinn @gmail.com)