Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kłotnia w święta z mama. Kto zawinił?

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj miałam okropny dzien bo poklocilam sie bardzo z chlopakiem ( ja mam 23 lata, on 26) i rano plakałam. Ona do mnie na to, że chyba jej nie zrobie tego i pojdę do cioci na obiad ( kuzynki mamy, wiec nie jest to bliska rodzina). Ja powiedziałam, ze jesli dam rade to pojde, ale nie wiem. To zaczełam na mnie krzyczec, mowić, ze jestem zla corka itd. W koncu sie przemoglam i mimo, ze sie okropnie czulam poszlam do tej ciotki na godzine, choc prawde mowiac to nie traktuje jej jako bliskiej rodziny i niezbyt nawet lubie bo ona np. obmawia ciagle mojego tate, ktorego nie lubi co mi sie nie podoba bo przy mnie tak nawet nie wypada. No i posiedzialam i niej z poltorej godziny i wrocilam do domu, mama zostala jeszcze na jakies 5 godzin. Teraz sie do mnie nie odzywa i uwaza, ze to przeze mnie. Tak obiektywnie ja rzeczywiscie zachowalam sie nie fair, czy w moim wieku moge sama decydowac gdzie ide na swieta? Oczywiscie prawie cale swieta spedzam z mama w domu

Gość gość
Nie powinna sie obrazac, bylas a ze ona chciala tyle siedziec to siedziala i juz.

Gość gość
Wedle mnie, nic nietaktownego czy złego nie zrobiłaś, a tekst o "złej córce" to źle świadczy o matce, szczególnie w święta.

Gość gość
Tak chyba dobra mama nie mowi do swej corki