Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie dziewczęce imię retro pasuje do: Leonard Adam?

Polecane posty

Gość gość

Poszukuję imienia dla córki. Szukam, myślę i nic. Podobają mi się imiona retro. Nietypowe, ale żeby nie były też dziwne i przesadzone. Ma być stateczne, dwuczłonowo i wyjątkowo (przynajmniej mniej spotykane). W grę wchodzą imiona także nowsze. Ma pasować do Leonard Adam. Odpada: Zosia, Hania, Maja, Amelka, Helena, imiona żeńskie w męskim wydaniu np. Stefania, Józefina, Antonina itp. Mąż obstawia: Liliana Alicja (ale Lilianek jest już tyle że głowa mała) Pozdrawiam serdecznie i liczę na pomoc.

Gość gość
Mira, Konstancja, Łucja, Helena, Eliza, a jako drugie Ewa, bo Adam i Ewa. Bam!

Gość gość
Ja lubię imiona retro. :-) Laura, Klara, Lukrecja, Kornelia, Matylda, Laurencja.

Gość gość
Mary Lou! :D Czyli po polsku Maria Luiza. Albo można odwrotnie: Luiza Maria ;) Mi się podoba imię Róża. Kiedyś chciałam się tak nazywać :P

Gość gość
Stateczne i mało spotykane... Może daj jej na imie SKOLOPENDRA? Do Leonarda bardzo pasuje. Nie znam ani jednej, na pewno nie jest ich tyle co tych Lilianek... Powinno Ci się spodobać! Ja nie wiem co Wam sie wszystkim tak podoba w oryginalnych imionach? Skoro już teraz jest tyle tych Nikoli i Dżesik, to nie zdziwię sie jak za pare lat bedą córki nazywać Patologia! W sumie tez ładne imie - można zdrobnić Patolka, Pati. A jeżeli mam jakieś proponować mi sie podoba: Patrycja, Julita, Pola, Iga.