Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozpada sie malzenstwo po 10 latach

Polecane posty

Gość gość

Prosze doradzcie . Mamy syna (6lat) .Maz malo nam poswieca czasu . Duzo pracuje jak wraca z pracy pali trawke idzie sie kapac i wyszukuje sobie zajecia np. Skonstruluje popielniczke, wzmocjnie stol czy naprawie krzeslo no i oczywiscie ta jego zajecie zajmuje mu kolejne pol dnia .Dodam ze ja tez pracuje po pracy zajmuje sie synem i codziennymi obowiazkami typu pranie , obiad itp. Moze nie byloby w tym nic zlego gdyby nie to ze on nie poswieca mi i dziecku czasu zawsze znajdzie inne lepsze zajecie. Obecnie mamy swietA a moj maz wierci dziury w scianach i maluje kuchnie co trwa juz 2 miesiac (robi to bardzo wolno) .To wszystko jest chore . Nie mamy zadnych znajomych maz nigdzie nie chce wychodzic .Imprezy odpadaja i to juz 5 sylwester w domu. Mam 25 lat a on 34 do tej pory sie dogadywalismy ale teraz czuje ze omija mnie cos waznego ze nie powinnam sie z nim marnowac w domu skoro on i tak nie poswieca nam czasu chodz slowo kocham... uzywa bardzo czesto. Jesli odejde to mam marna jedna pensje i na dodatek nie mam gdzie mieszkac nie mam nikogo kto moze mi pomoc ale cos w podswiadomosci mi mowi ze ja potrzebuje odejsc i przenyslec sobie wszystko ...

Gość gość
"Mam 25 lat a on 34" niestety ale prowokacja ci się nie udała, wiek się nie zgadza

Gość gość
Maz jest 9 lat starszy

Gość gość
unieważnienie

Gość gość
Miałem to samo jak dziecko było małe. Za bardzo się z tym dzieckiem narzucasz. Też uciekalem aż uciekalem na zawsze.

Gość gość
ALE NAWET NIE je obiadow z nami ZAWSZE MOWi ze nie lubi chodz nawet nie sprobuje albo ze nie jest glodny i caly dzien je kanapki przeciez robi mi sie przykro . JESTESMY malzenstwem i mamy razem syna obiad powinnien byc jedzony wspolnie. Gdy idzie do mamy to u niej je wszystko

Gość gość
I tu nie chodzi o nacisk z dzieckiem . SYN bardzo kocha tate ale tatus na spacer sie z nami nie wybierze w pilke nim nie pogra na rowerze nie pouczy. A gdy syn u babci to moge zapomniec ze gdzies razem wyjdziemy .