Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ONA nadmiernie lubi seks

Polecane posty

Gość gość
Nie mam żony ! Jestem z przyjaciółką, ale co się dziwisz czy to coś przeszkadza. Twoja ma zarost jakiś ? Nie bardzo mam ochotę na łyse. Mam swoje jakieś tam fetysze i wiesz. :)

Gość gość
Nie przeszkadza wrecz moja to pdkreciloze masz kogos a co do zarostu to moja goli oczywiscie pachy a na cipce ma szeroki pasek tak mi sie podoba.moja sie pyta czy moze z toba popisac?

Gość gość
No o choć ten pasek :) Może pisać, jak najbardziej. Nie wiem jak długo bo jak moja wróci top już nie będę mógł.

Gość gość
No chej masz barrrrdzo duzego penisa tak sie podniecilam mam mokro moglabym poskakac na nim a moj by tylko patrzyl on ma malego to moge mu wziąć do buzi a ty mie wybzykasz co

Gość gość
Są dziewczyny które mają duże potrzeby seksualne. Mamy parę znajomych i przy każdym spotkaniu wchodziła na temat seksu. Podczas jednego ze spotkań nie wytrzymałam i zaproponowała seks grupowy. Dopiero gdy miała w obie dziurki a mój ma znacznej wielkości wtedy się nasyciła na dłuższy czas. Raz w miesiącu mamy małą orgię i jest fajnie. Gdy facet nie zaspokoi swojej partnerki zaczną się zdrady.

Gość gość
Każdy seks jest dobry,na wszystko,to jest to co mamy najcenniejsze,powinno się nim dzielić i obdzielać innych!Kocham seks najbardziej i nic mnię nie zatrzyma kiedy chcę go dać komu'ś!!!!!Anka

Gość gość
Anka a mi dasz ?

Gość gość
Mam już dzieci dorosłe,mąż i jego brat od wielu lat dają mi to czego potrzebuję :P Anka

Gość gość
Anka czy macie trójkąt to ok. ale osobno to zdrada i chamstwo w stosunku do męża.

Gość gość
Akurat twój pręcik niech się nie grasuje!!! A

Gość gość
Frasuje.

Gość gość
Ja od kilku lat już nie mogę zaspokoić swojej żonki, jak pierwszy wróciła z sanatorium to jest zupełnie inną osobą, po prostu chciałaby kilka razy na noc a ja mam niestety ale też swoje latka, nie wiem co takiego w nią wstąpiło po tym wyjeżdzie.

Gość gość
Pewnie była bolcowana na trzy baty w sanatoryjnym pokoju.

Gość gość
Ja 16.36, chyba nie było aż tak, przecież była wtedy starą dupą, miała 45 lat, na takie już nie lecą faceci.

Gość gość
Ciotki się podniecają :-P Jeszcze trochę a się zakochacie, ha ha. :-P:-P

Gość gość123543
Jestem chętny na dołączenie do pary. Jakby coś, to podajcie jakieś namiary... Wiek taki jak szukacie - pomiędzy 30, a 40. Mazowieckie :)

Gość gość
Wróciłam z firmowej imprezy integracyjnej (mam już ciut więcej niż45lat) po dwóch dniach a mój mąż z silnego podniecenia wylizał mi ć*ę.Nie powiedziałam mu że byłam brana przed powrotem. :P A

Gość gość
Ha,moja po rozwodzie powiedziała mi że wylizałem jej po kochanku,św*n*a!

Gość gość
Ja i moja żona / 54 lata/ tańczymy burleskę , jezioro łabędzie Czajkowskiego w wersji disco polo na puentach na rurze.Sex uprawiamy na spadochronie i w psiej budzie.Jesteście chętni ?!Szczególnie ten w k*****sem z fotoschopa ?A ty zboku, dewiancie p************y spróbujesz na spadochronie ?!

Gość gość
Ty od spadochronu 54,tak skocz na głowę bez spadochronu,bo żona już ma dość twojej impotęcji i wtedy zatańcz z rurą!

Gość gość
W Nowym2018Roku Życzę wszystkim czytelnikom Kaffe udanego seksu w każdy dzień i nocą :P

Gość gość
Ja 16.36, cóż powiem szczerze że trochę się rozczarowałem, nie liczyłem wprawdzie na konkretne odpowiedzi ale myślałem że może chociaż ktoś napisze coś sensownego w tym temacie, albo nawet poda kontakt do popisania na ten temat. Pozdrawiam piszących.

Gość gość
16:36 jedź też do sanatorium! :D

Gość gość
Faceci mają okres w którym mają mniejszą ochotę na seks. Zaproponowałam trójkąt 2m i1 k lub 2m i 2k . Pierwszy raz chciał spróbować z jeszcze jednym facetem. Naszczeście pobudzi go do większego seksu już nawet podczas pierwszego trójkąta. Obudziła się w nim nutka zazdrości ze zwiększonym podnieceniem. Widział że podoła w 2m i 2 k poszliśmy na całość. Był wstanie w ciągu kilku godzinnej orgii mieć trzy stosunki. Oczywiście również z kochanką a ja z kochankiem. Obecnie częściej dopomina się o seks.

Gość gość
Ja też nie mogę zaspokoić mojej żonki, po powrocie z UK jest zupełnie inną osobą.

Gość gość
Pewnie jakieś Móżyny ci ją rozepchali

mojej to muszę sztucznego penisa w dupsko w dodatku ładować ,albo sama sobie ładuje i ma ochotę codziennie

Gość gość
Ja 14.38, nie wiem co tam się działo, ale trzy stosunki na noc to dla niej za mało rano jeszcze pieprzy się sztucznym penisem.

Gość gość
Do 14:38,no to masz gotową na trójkąt kobietę,reszta należy do Ciebie!