Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilyzxcv

Zaufanie, ciąża, samotność

Polecane posty

Gość emilyzxcv

Witam. Zaufalam facetowi mimo, że jestem kobietą po przejściach bo pragnelam byc kochana. Teraz gdy wiem, ze pierwsze z nowopoznanym facetem poronilam a po miesiacu jestem z nim w kolejnej ciazy a on milczy, pragnę tego dziecka nie rodzic i nie zasluguje na żadną miłość. Czuję się tragicznie. Kolejne dziecko wychowywane bez ojca:-(

Gość gość
Jego zachowanie to jedno, czy on wie, że jesteś z nim w ciąży? Sama sobie dziecka nie zrobiłaś, więc odpowiedzialność powinna być wspólna. Nie patrz teraz na jego zachowanie- tylko na siebie i swoje życie- i zastanów się, czy na prawdę nie chcesz tego dziecka..bo w sumie szkoda marnować maluszka...ale to Twoja decyzja. Facet nie ma tutaj nic do rzeczy. Tylko Ty i Twoje dziecko. Jest jeszcze taka opcja- że źle interpretujesz jego zachowanie? Czekaj, nie rób żadnych ruchów nieprzemyślanych, żyj. Zobaczysz, jak wszystko się potoczy, może ułoży się dobrze?

Gość emilyzxcv
Plakac mi sie chce jak czytam Twoja wypowiedz. Wie, jedno z nim juz poronilam, o kolejne mielismy sie postarac za kilka miesiecy a wyszlo teraz. Nikt z jego rodziny, znajomych nie zna mnie:-( aby ja go wpuscilam w swoje zycie. Mielismy isc w styczniu na wesele, nie mam zielonego pojecia czy pisac mu czy idzie ze mna czy nie? Na swieta napisalam mu zyczenia z zaznaczeniem ze mu wybaczam a on odpisal jak do zwyklej koleżanki.

Gość emilyzxcv
Najgorsze bedzie powiedziec rodzicom ze 4 dziecko w drodze bo z nimi mieszkam. Boje sie cholernie tego wszystkiego ale nie potrafilabym usunac tego dziecka.

Gość gość
Moglas mu zalozyc kondona