Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieudacznikstulejarski

Jestem chyba stulejarzem...

Polecane posty

Witam mam 17 lat mieszkam w średniej wsi i chodze do 1 klasy w technikum informatycznym w malym miasteczku, jest taki problem że nie mam powodzeń jak inni w moim wieku, czyli nigdy w gimnazjum i w podstawówce nie udalo mi sie strzelic gola w piłce nożnej lub marudzili na mnie gdy popsułem w siatkówcę na wfie na hali sportowej, bylem tam juz ponizany od kiedy pseudoprzyjaciel sie wyprowadzil, inni dyskriminowali mnie czyli nie moglem sie nawet spokojnie odezwac, czy to u mlodszych czy to u rowiesnikow to mowili mi zebym szukal sobie kolegów, tez mieli na mnie przezwizko brzydkie podobne do nicku "youtubera" klocuch12, wole nie podawac bo domyślą sie o kogo chodzi z tamtej mojej szkoły i mnie mogą bardziej wyśmiać..., chociaż obecnie w technikum troche lepiej ze spoleczenstwem pogadają ze mną z technikum żywienia, nie wiem czemu lepiej sie dogadywuje z żywieniowcami niż z informatykami, z 1 rok młodszymi jak i rówieśnicy, tylko ze gosc z technikum hotelarskiego smieje sie ze "Marek hot 14" choc niestety mialem dziewczyny dwie o 3 lata mlodsze, jedną o 2 i jedną o rok, też nie mam tak powodzenia u dziewczyn, jedna z nich (ta 2 lata mł.) zdradzila mnie wysylając 20 latkowi zdjęcie bez koszulki i stanika a mi wyslala w staniku ale bez to nie..., po zerwaniu z nią wymyslała na mnie głupote że chciałem ją uderzyć nosz kurde, ale mnie potem przeprosiła za to A ta druga z nich mnie zraniła tym, że mnie chciała zostawić mnie na urodziny, lecz 5 dni przed to zrobila. Nawet mi na dzien chlopaka nic mi nie kupila i w przeciwienstwie do tamtej nie przeprosila mnie za to co zrobiła...,a gdy idiotka z mojej kl (tez z gim) byla zraniona przez mojego pseudokolegi to wszyscy sie na niego rzucali a jak ja bylem to nie bylo nikomu... żadna chyba nie bedzie ze mną szczesliwa..., a propo urodzin to nikt nie pamietal, nie wstawił na fb zyczenia z moim zdjęciem czy tam z selfie tylko 1 dziewczyna to zrobila lecz za moją prośbą. Staram sie ubierac w markowe ciuchy itd ale prawie nic nie daje.., staram sie, byc dobry ale i nic... , nie wiem co ze sobą zrobić... Ja sie czuje nie potrzebny na tym świecie... Mam ochote sie zabić... Nie wiem czy psycholog mi pomoże..

Gość gość
haha ;-) :-P

Gość gość
ale boli cie hah ;-) :-P 🖐️

Jak dla cb to śmieszne to nie wypowiadaj sie, tylko pokzujesz w ten sposob ze glupi jestes, jestem ciekaw jak bys sie czul na moim miejsu

Gość gość
a myślałem że nie masz uczuć... jednak boli ;-) czesc :-P

Jesteś głupi.. Jak ci sie nudzi to idz sie poucz a nie wysmiewasz sie ludzi ktorzy mają problemy w zyciu

Gość ach ta miłość
miłość :-D

Ze co ta miłość??

Gość gość
Nie łam się chłopie,ja mam 16 i nigdy nic z żadną...Mnie żadna chyba nie chce dlatego że mam trądzik na twarzy albo dlatego że nie ćpam jak moi rówieśnicy (u mnie w miejscowości każdy ćpa). Bądź zadowolony że przynajmniej kogoś miałeś i że jakaś może cię zechcieć..Ja juz jestem bezradny