Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham starszego mężczyznę.

Polecane posty

Gość gość
tez myslałam ze starszy facet to powazny odpowiedzialny człowiek. Po rozwodzie zwiazałam sie z takim (13 lat starszy), do slubu było cudownie. Po slubie zaczał mnie ograniczac, nawet do rodziców nie mogłam po pracy wejsc bo zaraz jazda, zrezyzgnowałam dla niego ze wszystkiego. Az pewnego dnia pojawił sie we mnie bunt i sprzeciw i wtedy mój mąż w ramach ukarania mnie zaczał chlac jak świnia. Zaczał mnie gnebic psychicznie, az pewnego dnia miarka sie przebrała i powiedziałam sobie koniec. Starsi faceci to porazka, prawie zawsze to juz stare kapcie ktore beda Cie dreczyc i nie zniosa Twojej młodosci, daj sobie spokój dziewczyno ze star*****i

Gość gość
A młody nie może być taki? Wielu młodych pije, bije itp.

Gość gość
Ja Cię doskonale rozumiem bo mam to samo. Tyko ja ojca mam i całkiem dobre relacje, lepsze na pewno niż z matką. Ja już od ponad roku kocham pewnego mężczyznę, starszy, przystojny i bardzo wykształcony człowiek, tyle że ma żonę więc tak kocham go sobie w mym nieszczęściu :(

Gość gość
burek mimo 8 lat roznicy jestesm mentalnym gnojkiem..

Gość gość
Dziewczyno,jeśli to nie prowokacja to daj sobie spokój!!! Byłam w zwiazku z facetem starszym od siebie o 21 lat-strata czasu,mnóstwo nerwów i łez a do tego ciagła opieka nad jego chora matka!