Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Już z nią nie wytrzymuję

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam na imię Kamila. Zaszłam w niespodziewaną ciążę. Mimo wszystko ja i mój chłopak bardzo się z tego ucieszyliśmy. Mamy po 25 lat, mieszkamy razem od 5 lat i oboje zarabiamy. Problem w tym że nasze rodziny nie są zadowolone z dziecka przed ślubem, którego jeszcze nie mamy. Na wzgląd na okoliczności, chcieliśmy się pobrać, gdy maluch już się urodzi. O ile moja rodzina jest dość znośna, to matka Wiktora przechodzi samą siebie. Wczoraj gdy przyjechaliśmy do niej w odwiedziny powiedziała że to nie po Bożemu, że jestem grzesznicą, że pewnie na 500+ liczę i że na pewno jej syna zostawię i będę chciała na alimenty naciągnąć, a ona spać spokojnie będzie mogła tylko wtedy, gdy akt ślubu zobaczy i na weselu zatańczy. Jak powiedziałam grzecznie, iż to wszystko nieprawda i to co mówi jest niedorzeczne, a Wiktor mnie poparł, to dodała jeszcze że jedynego syna przeciwko niej nastawiam. Nie mogę już z nią wytrzymać. Nie chcę sprawiać chłopakowi przykrości, w końcu to jego mama, ale nie wiem co mam tej kobiecie mówić, żeby w końcu dała nam spokój.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować