Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Statystycznie 50% facetów zdradza, co o tym myslicie?

Polecane posty

Gość gość
gość zza miedzy dziś Gość 10:45.... Święta racja. Pamiętam sytuację, że moja była, miała jechać na szkolenie, do innego miasta, a wiem, że się urwała, żeby spotkać się z jakimś fagasem. Nic jej nie mówiłem, że wiem o tym. Przyjechałem na dworzec po nią i ta flądra zamiast zwiesić głowę wymyślała frazesy jak było na szkoleniu, jeszcze mnie wpędzała w poczucie winy, że ona marznie, a ja się spóźniłem kilka minut, że o nią nie dbam i nie szanuję. Kłamią jak z nut. Brak moralności i honoru. x Miałem dokładnie taką samą sytuację. Nakryłem że romans rozwija się w najlepsze ale byłem głupi i wybaczyłem. Jak ostatni frajer uwierzyłem w płacz i przepraszanie i wiecie co? Już następnego dnia rano umawiała się z nim na spotkanie ;) Ile jest warte słowo niektórych Kobiet? Teraz już wie że jak kobieta coś obiecuje, przysięga albo mówi to jest to żart ;) Be zająknięcia mówi Ci ze Cię kocha ale obciąga innemu za Twoimi plecami. Bajka! Nie żeńcie się, nie warto bo przysięga nic dla nich nie znaczy i nie ma znaczenia czyja będzie wina podczas rozwodu... Konsekwencje ponosi TYLKO Mężczyzna.

Gość gość
Jest powiedzenie, że "okazja czyni złodzieja". Myślę, że można zaryzykować tezę, że "okazja czyni k00rwę".

Gość a jak trafi
się k****arz ??? co wtedy ?? ile romansów ? 5,8, 10 ? najgorzej jak kobieta kocha k****arza ;-)

Gość gość
moj ojcec to krypto pedał

Gość gość 86 86
Jak ostatni frajer uwierzyłem w płacz i przepraszanie i wiecie co? Już następnego dnia rano umawiała się z nim naspotkanie x heh...też mialem taką, tylko to bylo ponad 10 lat temu, bylem wtedy mlody, ledwo dwudziestoletni i strasznie zakochany. wciąż dawałem szanse, a ona mnie bezczelnie kłamała. potrafiła po spotkaniu ze mną, gdy wracala do domu, wstąpić do niego na seks, o czym sie dopiero później dowiedziałem, najlepsze jest że jego też kłamała, mówiła mu że nie jesteśmy już parą i tak lawirowała między nami dwoma ślizgając sie na kłamstwach.