Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ęgość

Ciasna jest miła a otwarta praktyczniejsza

Polecane posty

Gość Ęgość

Siema. Myślicie że warto eksperymentować z młodziutkom cipką i rozciągać ją jeśli jest ciaśniutka, w sam raz idealna..? Jest młoda 20lat Ja 22 i podniecają nas różne dość nietypowe eksperymenty, głównie jeśli chodzi o intymność i niezwykłe doznania. Ostatnimi czasy na ruszt wszedł fisting czyli wsunięcie całej dłoni do pochwy dziewczyny i pieszczenie po całości od środka.Od Kiedy ona dowiedziała się o tej zabawie już nie chce dać spokoju i zaczołem przygotowywać miejsce dla mojej nie małej dłoni. Widze że jest jej zajebiście kiedy podczas gry wstępnej zamiast 2 palcy teraz ma w sobie 5 tak prawie, które już bardzo jej tam uciskają i robią dobrze. Jednak przemyślałem nieco sytuacje i stwierdziłem że mozemy coś źle probić.. Serio od 4 dni jest konkretnie nasmarowana dobrej jakości olejkiem o dobrym poślizgu i ciężka sprawa. W dodatku spędzam przy tym około 30min, raz nawet z godzine, tak sie spodobało. Czyli dość marny efek zwłaszcza ze jeszcze raz tyle potrzeba żeby być w srodku, dysponować jakimś ruchem też trzeba. Dodam jeszcze że dość dużej siły używam żeby otworzyć te wrota, ostatnio na 4 palce robie i ciągne w przeciwnych kierunkach, na przemian z wciskaniem. To młoda dziewczyna i super że taka ciasna a kilka razy wjechałem jej troche zbyt mocno, coś tam zabolało ale ogólnie w porządku. Tylko czy jeśli dojdziemy już do porządanej wielkości otworu, cipka wróci do tej samej wielkości na pusto? Na prawdę ona jest bardzo ciaśniutka, idealnie przylega do ptaka a nie chcę zmieniać tego bo to mocniejsze odczucia i ilość spermy w jej kroczu. Z tego co orientuje się to fisting jest zdrowy pozatym więc chyba bez problemu..? No chyba w tym wieku z jakiś przyczyn jeszcze może być problem? Dobra dziewczyna to jest i ładnie wygląda więc być może zostanie na dłuźej lub nawet na zawsze więc dmucham na zimne. Może jakieś ćwiczenie na odprężenie mięśni czy coś ? Bo wpycham się raczej dobrze. Jak na razie czuje też ok, chociaz już aż nie tak ściska chyba ale to raczej normalne niedługo po rozciąganiu. Ogólnie zuważyłem jeszcze że jest dużo barziej wilgotno, a dwa razy juź pojawił się wytrysk podczas stosunku, czego nie było, bynajmniej nie pod takim ciśnieniem. Widze też że ogólnie bardziej napalona , lepiej nastawiona, byle by tak zostało. Wtedy też będe szczęśliwy, to niesamowite uczucie kiedy cała dłoń w środku i dokładniej można pofantazjować. Kiedy ścianki pochwy tak bardzo napięte wyczówają każdy *****lepiej. A z upływem czasu, większym doświadczeniem wszedłbym równieź w szparkę obok. O***t nie jest jeszcze zbyt mocno zwiedzony ale pierwszy gabaryt tkwił dzielnie w środku, co było czuć dobrze i na wyobraźnie dawało. Kiedy w poszukiwaniu nowego doznania w ręce wpadła mi idealnej wielkości marchewka o dość nieregularnych kształtach, wiedziałem że będzie nieźle. Kiedy ona wypięta stała oparta przy stole a nasmarowany zwieracz puszczał coraz bardziej, piękny widok a najlepszy kiedy była już cała w srodku i dupa aż się prosiła o klapsa i kilka klapsików na wzgórek łonowy i niżej, cipke. Wtedy penis upragniony był obok w muszli, nieco podemorfowanej przez pomarańczowego kolege. Kiedy ptak się rozkręcił i jej wzgórek obijał się o moje łono zabawka w odbycie tez mogła ruszyć, wtedy przeżyła pierszy raz na dwa baty ale było to dla niej początkującej zbyt silne odczucie, to dopiero co będzie kiedy dwie szparki przyjmą duże ładunki. Uniesienie ogromne, niewiarygodne odczucia, stany omdlenia Wszystko dojdzie do wprawy, kolejne fetysze, nowe pragnienia. Podobno jest ochota na trójkąt z inną kobietą, tak samo silna chyba jak wypięcie tyłka mi w kiblu na imprezie albo nad wodą w lesie w miejscu mniejszego ruchu publicznego. Lub w oknie na parapecie była tak podniecona źe soki spływały jej obficie po nogach. W końcu marzenie jej z dzieciństwa o spenetrowaniu k*****m sztucznym mojego o***tu. Lub spotkać legendarną ładną kobiete z penisem! Chociaż czy to możliwe? Ale sam spotkał bym taką osobę, wygląd kobiety, wszystko w porządeczku a pod kiecom wałach. Aż bym w takiej sytuacji zaakceptował to być może i oddał d**e. A czy rozciągać czy nie, w tym temacie prosiłbym o doradzenie. Dzięki

Gość gość
A ile masz cm we zwodzie?

Gość gość
Optymalnie 15.5cm daje rade

Gość gość
po fistingu razem z jadrami bedziesz mogl wlozyc