Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spędziliśmy razem kilka nocy,czy on za mna tęskni?

Polecane posty

Gość gość
Kto w ogóle wierzy w tarot?!

Gość gość
Nm

Gość gość
Zrobię mała aktualizację. Ten chłopak znowu się do mnie odezwał,bez ceregieli zapytał czy byłam usatysfakcjonowana w łóżku i czy mi się podobało z nim :-O Pytanie ni z gruchy ni z pietruchy,sami przyznacie.Po cholerę tak pytać po czasie,dla mnie to logiczne,że jak było kilka nocy to mi się podobało...Gdyby nie,to nie powtórzyłabym tego wszystkiego kolejne kilka razy.:-D Powiedział również,że "trochę tęskni" za wspólnymi nocami i chciałby jeszcze choć raz . Powiedział także,że składajac mi tę śmiała propozycję nie miał dużej nadzieji na to,że ja się w ogóle zgodzę,że dla niego to było jak "marzenie które się spełniło".Poprosił również o kolejne zdjęcia.Zapytałam po co mu one to odpowiedział,że chce mnie zobaczyć.Zapytałam ponownie czy potrzebne mu sa do masturbacji to odpowiedział,że nie.Powiedzcie mi czy on jest normalny? Bo jak dla mnie to chyba nie.Ja w to wszystko "weszłam" z nastawieniem na czysta zabawę,nie myślę o nim,nie potrzebuje jego zdjęć,no czasami sobie powspominam seks ;-) i tyle a ten tak mi pisze.Myślicie,że tak wyjatkowo mu przypadłam do gustu w łóżku?

Gość gość
Sorry nie dopisałam jednego zdania-chciałby jeszcze choć razpędzić ze mna nic ale mieszkany tak daleko.

Gość gość
*spędzić ze mna noc ale mieszkamy tak daleko

Gość gość
z daleka jest ten chłopak? i co robi tam u Ciebie w delegacjach?

Gość gość
Z europejskiego kraju,jego firma robi pewne elementy wykonawcze dla mojej.On jest zwykłym,szarym pracownikiem. Właśnie mi znowu napisał abym mu przysłała zdjęcia.:-O Naprawdę nie wiem po co mu one? Już mnie widział,miał moje ciało,może sobie zawsze poogladać gołe laski w internecie.

Gość gość
czyli to nie Polak? może ma inną mentalność

Gość gość
Nie to nie Polak. Nagabuje mnie o te zdjęcia,nie rozumiem po co?Tyle jest zdjęć pięknych lasek w sieci przecież!

Gość gość
Ale lepsza taka, która wysyła zdjęcia tylko jemu. Koleś traktuje cię jako chwilową rozrywkę, nic więcej. Jak Ci to pasuje, to bądź jego zabaweczką.

Gość gość
No tak,myślę,że masz rację. Ja już bym chciała to skończyć bo zaczyna mnie to męczyć.

Gość gość
Nie wysyłaj zdjęć, facet wydaje się przemiły, ale nie wysyłaj, jak będzie bardzo chciał, to przyleci cię zobaczyć :)

Gość gość
No to skończ :-)

Gość gość
Nie przyleci sam z siebie,na pewno tego nie zrobi.Może ewentualnie w delegacji.Jeśli tak się stanie to nie będę z nim sypiać.On nie pyta jak się mam,jak minał mi dzień,nie interesuja się mna jako "mna" a tylko te zdjęcia chce i wspomina najwyraźniej tylko seks.:-O Macie rację,że zaczynam sama zbędna nadimpretację.

Gość gość
absolutnie nie wysyłaj!!!

Gość gość
20.07 noi co z tego ze nie pyta o to, nie interesuje się Toba tylko Twoim ciałem? Przecież podobno Tobie tez chodzi tylko o seks, o zabawę więc nie powinnas mieć z tym problemu. A jednak masz...

Gość gość
Nie zrozumiałaś/eś dobrze mojej odpowiedzi.Moje poczatkowe pytanie brzmiało-czy tęskni?Zaczęło mnie to zastanawiać przez to jego zachowanie,to co mówił,dla mnie było to trochę zastanawiajace bo niby sam seks a tu takie teksty.Wszystko to dlatego,że nie miałam doświadczenia w tego typu relacjach/spotkaniach.Teraz widzę,że on właśnie nie jest zainteresowany mna jako osoba bo by chyba aranżował zaczepki w stylu-jak się masz,itd. a on tylko te seksualne tematy wałkuje a więc teraz już wiem,że nie tęskni a tylko i wyłacznie wspomina seks,tak jak ja.

Gość gość
Faceci sa dziwni,tyle mogę Ci napisać,nie zrozumiesz ich nigdy.

Gość gość
olej go!

Gość gość
Odświeżam swój temat. Ten chłopak nadal do mnie wypisuje,odzywa się z częstotliwościa 1-2 tygodni,pyta co słychać,wysyła mi swoje zdjęcia,itd. Co kompletnie o nim zapomnę to się zaraz przypomni,nie wiem naprawdę flaczego on utrzymuje kontakt,przecież miała być tylko "zabawa".

Gość gość
I on właśnie się odzywa, bo chce akurat się zabawić.

Gość gość
A z jakiego konkretnie jest kraju? To może nam dużo powiedzieć.

Gość gość
chciałabym, ale nie chcę

Gość gość
gość dziś I on właśnie się odzywa, bo chce akurat się zabawić. Zgłoś X Nie ma takiej możliwości aby się spotkać więc o to nie może mu chodzić. Nie widzieliśmy się od kilku miesięcy i pewnie już nie zobaczymy. On jest z europejskiego kraju, blisko Polski.