Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czego on nie rozumie?

Polecane posty

Gość gość

Facet, okłamywał mnie, stałam się podejrzliwa, fakt czasem przesadzałam, ale to dlatego, że robił to co robił, a rzekomo oboje chcieliśmy walczyć o "nas". Teraz? Pousuwał mnie z wszystkiego z znajomych, żebym nie wiedziała, gdzie i kiedy jest. Laptopa nie rusz bo atak nerwicy, telefon na hasło "bo będziesz się czepiać". Gramy w jedną grę, wspólnie, pożegnał się, ja jeszcze spać nie szłam, no i wpadł bo program zostawił(steam). Zagadałam. Jego reakcja ustawił tryb rodzinny, żeby mu się online nie odpalało z włączeniem komputera. Dodam, że to nie tylko o takie online błahostki chodzi, w normalnym życiu też mi nic nie mówi, ani z kim ani gdzie wychodzi, z kim rozmawia, nic, zero, null. Tłumaczyłam mu to, że związek to dzielenie się i wspólne życie, wyszło, że się czepiam, on mnie kocha i wyskakuje na mnie, że zachowuje się jak dzieciak i mam przestać. Dosyć go mam i jego ukrywania. Niby razem, a osobno, a to on się przede mną ukrywa. Jak mam do niego dotrzeć? O ile w ogóle jest sens, ja przestaje mu ufać w jakiejkolwiek sferze, zapytać nic nie mogę bo atak zaraz, sam też nie mówi. Szkoda gadać

Gość gość
Mam dokładnie ten sam problem, też pousuwał mnie ze znajomych

Gość gość
A jak próbujesz z nim rozmawiać? Bo u mnie każda próba kończy się agresją z jego strony i gorszym unikaniem mnie i ukrywaniem swojego życia:/

Gość gość
Co to znaczy "pousuwał mnie ze wszystkich znajomych" ? Jesteście pokoleniem facebooka ?

Gość gość
Nie mieszkamy w jednym mieście dlatego czasem jedyną formą kontaktu jest komputer czy telefon. Facebook też jest na tej liście, gdzie mnie już nie ma. Ba. Numer telefonu też usunął. Jestem ciągiem cyfr u niego.

Gość gość
Dziewuchy bez godnosci!!!

Gość gość
dziś zgadzam się, jeszcze kretynka wypisuje tutaj pytania co co może mu chodzić? Chodzi mu o to że on ma Ciebie w d***e.

Gość gość
Ja pier...e ale Ty jesteś naiwna. Facet ma Cie w d...e, ewidentnie cos ukrywa, pewnie na FB komentuje i slini się do innych lasek, pisze z innymi, dlatego Cie usunął ze znajomych a Ty nadal z nim jesteś i może jeszcze wiwezysz w jego scieme ze ,,on Cie kocha" :D taa na pewno... Jakby facet mnie usunak ze znajomych to by mi uwlaczalo i zaraz bym się z nim pożegnała twierdząc, ze ma cos z deklem :). Ale Ty widocznie honoru nie masz. Pewnie juz masz rogi po sam sufit :)