Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Floraa89

Jaki samochód na dłuższe dojazdy

Polecane posty

Gość Floraa89

Witam Mieszkam 30km za miastem i codzienne do pracy muszę dojeżdżać. Szukam więc samochodu który rzeczywiście się sprawdzi na trasie również zimą, abym przy nieodśnieżonej drodze jakoś dała radę bez większych problemów przejechać. Co byście mi proponowali, bo myślałam też o SUV-ie jako że mamy jeszcze dwójkę dzieci :)

Gość gość
rower i dwie hulajnogi dla dzieci

Gość gość
A na zimę kup korzuszki by nie zmarły.

Gość gość
Z suva będziesz zadowolona na dalsze trasy. Pomykam korando a mam godzinę w jedną stronę do pracy i wygodnie się jeździ, nie jest głośny a do bagażnika sporo wchodzi.

Gość gość
Zależy od budżetu, ja przeważnie jak szukam auta to szukam jego opisu na mojeauto.pl, bo mają tam sporą bazę

Gość gość
No na twoim miejscu też bym myślał o Suvie, skoro masz dzieci to na pewno Ci się takie auto przyda bo to jednak pojemne modele są ;) Poza tym wygoda i ergonomia jazdy jest świetna, w moim Peugeocie 5008 się na przykład genialnie jeździ a też kawałek do pracy dziennie robię.

Gość Tereskoko
Coś ekonomicznego aby dużo nie spalał, popatrz tutaj http://www.salonautpoleasingowych.pl/ fajny serwis z autami poleasingowymi, szukaj czegoś z silnikiem diesla najlepiej poniżej 2 litrów to będzie mało palił.