Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w kiepskiej sytuacji życiowej, zdrada męża, finanse

Polecane posty

Gość małgośka54
Sama jakiś czas temu byłam w ciężkiej sytuacji i powiem Wam, że nie ma lepszego rozwiązania niż skupienie się na pracy. Ja akurat trafiłam na agencję opiekunkawniemczech.eu, zaryzykowałam i wyjechałam za granicę. Miałam dużo obaw, ale teraz absolutnie nie żałuję. Pieniądze można zarobić dobre i kontakt z ludźmi, inną kulturą dużo daje, odciąga też myśli od własnych problemów, a przy tym daje satysfakcję.

Gość gość
małgośka, a duże trzeba mieć doświadczenie, żeby wyjechać do takiej pracy jako opiekunka? Skąd jest w ogóle ta agencja? Widzę, że siedzibę mają w Katowicach, ale może jakieś oddziały w innych miejscowościach?

Gość gość
Dlatego j swojej córce zawsze powtarzam, ze trzeba być niezależnym w życiu!!! Owszem z dzieckiem można posiedzieć 3-4 lata. A pózniej i tak dziecko idzie do przedszkola, szkoły to spokojnie można pracować. Nigdy nie zrozumiem takich kobiet jak autorka! Jakoś jej mąż nie porzucił studiów - tylkobje skończył! Ja miałam małe dzieci! Dom, prace, a w weekendy zapieprzalam na studia!! Bo wiem jak jest w życiu i każdej kobiecie życzę mądrych wyborów i uporu życiowego!!!

Gość małgośka54
gość, z doświadczeniem to zależy, są różne oferty. Ogółem warto jakieś doświadczenie mieć, ale niekoniecznie medyczne. Co do siedziby to są tylko w Katowicach, ale mają też mobilnego rekrutera na terenie województwa śląskiego, więc może mogłabyś skorzystać :)