Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety to popieprzona płeć.

Polecane posty

Gość gość

Czy może mi ktoś coś wyjaśnić? Jak to jest, że to coś, co nazywamy potocznie „kobietami” są gatunkiem specjalnej troski, wiecznie tylko wymagają, żądają, od siebie oczywiście nic nie potrafią dać, a są wybredne, że ja p*****le. U faceta wystarczy tylko mała skaza i już jest skreślany. Natomiast one same mają pełno wad, może niektóre ciała ładne, ale charaktery i podejście do życia obrzydliwe i wstrętne. Są chamskie, pyskate, puszczalskie, niewierne, głupie, nierozgarnięte, nieporadne, nudne, tępe, puste, płytkie, bezmyślne, prymitywne, roszczeniowe, kierują się wyłącznie pierwotnymi instynktami (oczywiście okłamują całe otoczenie, że chodzi o tzw. „miłość”, „uczucia” a w rzeczywistości są do bólu wyrachowane i lecą na chamów i buraków). Natomiast ty drogi chłopaku wystarczy, że jesteś trochę nieśmiały to w oczach tych suk jesteś śmieciem niewartym nawet splunięcia. Trochę za niski-śmieć, za biedny-śmieć, porządny z zasadami-śmieć, nie masz samochodu-śmieć, nie jesteś bajerantem, plejbojem, cwaniaczkiem-śmieć. Jesteś zwykły, normalny, nie kręci cię pseudo pozerka-śmieć. Zwykły chłopak podchodzi do takiej z szacunkiem, jak do normalnego człowieka i jest spławiany a największe branie mają byle ćpunki, obszczymurki, pajace i lovelasiki. Aha i prosze nie pitolić, że „najwyraźniej tylko z takimi się zadajesz”, „są normalne dziewczyny”, bo nie zadaję się z patologią a wszędzie widze to samo. Coraz częściej to samo też słysze od innych więc jest to prawda. Babom w tych czasach w d****h się poprzewracało wy macie po prostu za dobrze powinniśmy was traktować jak muzułmanie to wtedy byście chodziły jak w zegarku. Chujnia i śrut.

Gość gość
Masz bardzo bogate słownictwo:) tyle określeń cech kobiet.

Gość gość
wiesz chłopie że to samo kobiety myślą o was :D

Gość gość
Niestety to wszystko prawda kiedyś przez chwilę żyłem w ułudzie, ale wtedy byłem przystojny, one leciały na wygląd gdy mi się wygląd zj***l (nie z mojej winy) nawet ta super zakochana uciekła traktujac jak kawałek g****a. Dlatego na te suki już nie patrze odzywam sie jak musze w pracy ale w autobusie czy gdzieś to musze głowę odwracać nie chce na nie patrzeć, patrze w szybe.

Gość gość
Tak jest ksieciuniu:p

Gość gość
Prawdę autor napisał, nawet nie próbowałem zaprzeczyć. Tez widzę to wszystko, tylko talentu literackiego brak, żeby to tak ładnie opisać jak autor.

Gość gość
Nie próbujcie*

Gość gość
już się zaczęło p*****lamento kafeteryjnych wyliniałych, nieudacznych prawiczych peesd :D wyborne :D

Gość gość
nie czytam ale masz chłopie racje

Gość gość
Hejt trolla.