Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego mój chłopak stracił ochotę na seks?

Polecane posty

Gość gość26
Autorko, jeśli masz ochotę na szczerą rozmowę to zapraszam do kontaktu za pośrednictwem e-mail: attaman@o2.pl. Jak wcześniej napisałem byłem niegdyś po przeciwnej stronie w analogicznej sytuacji do tej opisanej przez Ciebie. W dodatku niegdyś pomogłem kobiecie poznanej na tym forum, która znajdowała się w podobnie sytuacji.

Gość gość
Mój chłopak mnie przekazał do zerżnięcia koledze za moją zgodą. Zaczęło się niewinnie przy koledze u chłopaka w domu zaczął mnie całować przy koledze i pieści aż doszło do minetki. Gdy już byłam mocno napalony na chłopaka to spytał czy nie chciała bym kochać się z kolegą a on ponim dokończy. Zgodziłam się bo było mi nawet wszystko jedno który z nich mnie zaspokoi. Był wspaniały srks lecz nie było planowane i dlatego bez gumy. Były dwa problemy zakażenie i zapłodnienie ale nic nie było na szczęście.

Gość gość
zapytałam się w prost dlaczego tego nie robimy co się dzieję odpowiedział mi że bał się że znowu będzie mnie boleć i będę przez to cierpieć a tego on nie chciał, przeprosił mnie za swoje zachowanie i za całą tą sytuację. Powiedziałam także że co to ma być że siedzi tyle w wc z telefonem że nie podoba mi się to że jak dla mnie to chodzi wszędzie z telefon bo mnie zdradza. Przysiągł mi że nigdy tego nie zrobił i nie zrobi :D na razie ok jest zobaczymy później

Gość gość
Namów go, aby stosował tabletki na podniesienie libido. Najlepsze moim zdaniem dla mężczyzn to Testolan. Są w pełni bezpieczne i mają wysoką skuteczność. Można się o nich więcej dowiedzieć i kupić tutaj: http://nplink.net/6yOrXHDa. Nie zapomnij też szczerze z nim o tym porozmawiać.