Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem gejem?

Polecane posty

Gość gość

Temat jest w 100% poważny.Nie czuję pociągu do mężczyzn,ale podobają mi się oni z wyglądu może dlatego ze im jego zazdroszczę czy to już mnie stawia w świetle jako homoseksualnego?

Gość gość
ja mam identycznie, ale z kobietami i to chyba nie czyni mi lesbijka. Na widok atrakcyjnej pani twradniaja mi sutki, ale i tak wole mezczyzn

Gość gość
Nie chodzi o podniecenie bo takiego nie odczuwam lecz po prostu o ich twarz,ciało chciałbym wyglądać tak samo i mam zazdrość

Gość gość
Skoro nie czujesz pociagu to na 100% nie jesteś. Pod wzgledem estetycznym moga ci sie podobac, bo ogólnie ludzie wola patrzec na ładnych ludzi (bez wzgledu na plec czy orientacje), to normalne.

Gość gość
Nie jesteś.

Gość gość
"może dlatego ze im jego zazdroszczę czy to już mnie stawia w świetle jako homoseksualnego? " x no co ty :D to powszechne i naturalne kobiety zazdroszcza ładniejszym kobietom, a faceci przystojniejszym facetom

Gość gość
To czyli moi znajomi są jacyś popieprzeni bo mają mnie za jakiegoś bi dzięki za przywrócenie wiary w ludzkość :D

Gość gość
Jesteś po prostu niepewny swojej seksualności. To czy jesteś homo, hetero czy bi to trudno powiedzieć na podstawie tego co napisałeś.

Gość gość
Jestem pewny nigdy nie miałem żadnych fantazji z drugim facetem,podniecają mnie w całości żenskie narządy

Gość gość
Masz dziwnych znajomych :O Po prostu niektórzy faceci w naszym kręgu kulturowym wstydzą się (?) przyznać, że zazdroszczą urody innym albo powiedzieć, że tego czy tamtego uważają za przystojnego, bo uznają to za "pedalskie" zachowanie. Durne, zaściankowe podejście.

Gość gość
Skoro jesteś pewien to po co zdajesz pytanie na forum: "czy jestem gejem?"

Gość gość
Byłem pewien tego że nie mam pociągu, a to że mi się podobają z wyglądu już inna kwestia

Gość Bisex
Mi sie podobaja bardzo atrakcyjni mlodzi mezczyzni i do niektorych czuje pociag erotyczny no ale jestem bi. Jesli nie czujesz - jestes hetero..... No chyba ze jednak masz fantazje i siebie oszukujesz.