Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pisac czy nie ? Trochę sie głupio

Polecane posty

Gość gość

Latem poznałem fajna dziewczynę kilka dni z nią podpisałem i tyle. Później kontaktu nie mieliśmy, nie pisałem bo trochę mi głupio bo zaraz tacy nienajlepsi znajomi będę plotkowsc ze piszę z taką młodą i wgl Problem jest taki ze jej bardzo dobra kuzynka kumpluje z moim kolega z czasów technikum a jak on się dowie to już wszyscy ... Napisać i mieć ich gdzieś co myślicie?

Gość gość
Zrób z siebie debila

Gość gość
Po ile macie lat, że tak sie obawiasz reakcji znajomych?

Gość gość
Ja skończone 22 ona 17 xd a dobrze znam jej jedną kuzynke a drugą tak średnio tylko ze ta zna moich znajomych z czasów szkoły a to takie plotkara są ....

Gość gość
22 i 17 przecież to często spotykana różnica wielu w związkach, poważnie aż tak cię "boli" co sobie inni pomyślą, jak kumple zareagują i co powiedzą? Jesli tak, to już masz odpowiedź - zostaw dziewczynę w spokoju i nie mąć jej w głowie, skoro masz się potem wstydzić przed kumplami.

Gość gość
Ja wiem że 5 lat to nie tak strasznie dużo ale w tym momecid to jednak inny etap w życiu. Nie wstydzę się jej ani nic tylko będą mnie odrabiać że biorę się za jej kuzynke jej będą gadać ze ja taki czy owaki

Gość gość
Nie pisać. Niech dziewczyna sobie znajdzie jakiegoś normalnego chłopaka, a nie takiego co ciagle patrzy na zdanie znajomych

Gość gość
A jesli chodzi o taka roznice wieku to jest do zaakceptowania bo Ty tez jestes mlody. A tak btw skoro sie wstydzisz mlodszej dziewczyny to to dziwnych masz znajomych bo zwykle dla facetow mlodsza rowna sie lepsza, a tutaj nie wiem co mają za problem. W kazdym razie teraz taka roznica wydaje Ci sie duza, ale te 5 lat pozniej będzie sie gubic, jak ona bedzie miala np. 20, a Ty 25, ale jak tam sobie chcesz, jestes jeszcze strasznie dziecinny wiec moze daj dziewczynie spokoj

Gość gość
Myslalam ze ona ma 12 a Ty mowisz ze 17. xd ogarnij sie.

Gość gość
Nie wiem co w tym wieku można widzieć w takiej malolacie chociaż facet ma jeszcze g****o w głowie wówczas.

Gość gość
Ale mi nie przeszkadza że jest młodsza tylko to że jest to kuzynka moich znajomych ze szkoły i chodzi o to co będą oni ma mnie gadać ze mogą jej mieszać w głowie jak się dowiedzą ze coś kręcimy

Gość gość
gość dziś Ale mi nie przeszkadza że jest młodsza tylko to że jest to kuzynka moich znajomych ze szkoły i chodzi o to co będą oni ma mnie gadać ze mogą jej mieszać w głowie jak się dowiedzą ze coś kręcimy. Gościu teraz ty coś kręcisz :/. najpierw pisałes że znajomi będą o was plotkować i czy mieć to gdzieś co inni powiedzą, teraz że boisz się że jej w głowie ONI namieszają na ciebie. Daru sobie tą znajomość, bo po prostu nie dojrzałeś do tego i tylko ją zranisz.