Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pilkarz o imieniu jakub zdradzil po slubie swoja przepiekna zone.jak to mozliwe?

Polecane posty

Gość gość

znalazlam taki wpis na temat kochanki jakuba.. Mam już dosyć nagonki na Ewelinę. Tak się składa że była moją klientkà i opowiadała mi historię bez podawania nazwisk. Dopiero moi znajomi we wrześniu przekazali mi plotki a ja skojarzyłam fakty i połączyłam w całość! Mam nadzieję że ona kiedyś nie wytrzyma i wszystko opowie jak było naprawdę. Nie ona za nim latała, ich romans trwał wiele miesięcy i to ona go skończyła kiedy zrozumiała że jest naiwną idiotką jedną z wielu! Nie ona mu miłość wyznawała i nie obiecywała. Ciąża nie była planowana bo ona miała problemy ze zdrowiem i brała ciężkie leki które mogły uszkodzić płód. To ona zdecydowała że urodzi i sama wychowa i że nie chce medialnego szumu. Ostatni raz była u mnie tuż przed rozwiązaniem i mówiła że nie chce mieć z nim kontaktu że popełniła błąd że mu ufała uwierzyła i że jest winna bo była naiwna. Pudelkowi z tego co mi znajomi mówili ktoś życzliwy doniósł i Pudel sam bez jej zgody i wiedzy zrobił artykuł prowokację w dwa dni po porodzie! Prawnicy jej złożyli pismo i komemtarze zostały zablokowane!!! Ten artykuł to też prowokacja pudla! Szkoda mi i Edyty i Eweliny a winny jest tylko i wyłącznie on! Dajcie im spokój skoro cała trójka o tym milczy to znaczy że tego chcą! Sorry Ewelina musiałam, nie mogę znieść tej nagonk

Gość gość
to normalne i naturalne, wierność jest nienormalna i nienaturalna a wszystkie Eweliny jakie znam to puste kretynki, prostaczki ktore chcą zaciążyć, prymitywne baby