Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieszczęśliwie zakochana123

Nieszczęsliwa miłość

Polecane posty

Gość Nieszczęśliwie zakochana123

Witam. Mam mały problem, otóż ostatnimi czasy bardzo myślę o kuzynie mojego chłopaka, strasznie źle się z tym czuje. Parę razy do roku, spotykamy się na rodzinnych imprezach, zawsze po takich spotkaniach mam mętlik w głowie. Wiem, że też się mu podobam, cały czas mnie zaczepia, próbuje zwrócić na siebie moją uwagę; (rodzina chłopaka też to zauważyła, że mu się podobam; trzymam go na dystans - nie chce psuć relacji rodzinnych, ale w środku pragnę, pobyć z nim sam na sam, porozmawiać; czuje że on jest moja bratnią dusza, gdy patrze mu prosto w oczy, czuję jak dotyka mojej duszy). Dobrze się nam razem rozmawia; zawsze gdy jesteśmy sami, ktoś się zawsze dołącza do rozmowy; czasem potrafimy się porozumieć bez słów. Chyba się w nim podświadomie zakochałam :( żadne z nas, nie zrobi pierwszego kroku (ze względu na relacje rodzinne); chciałabym sie pozbyć tego uczucia. Chce o nim zapomnieć, bo wiem, że nigdy nie będę mogła być z nim; nieszczęśliwa miłość. Przeważnie, gdy kuzyn widzi mnie z moim tż, to widzę że cierpi. Z moim obecnym tż, jestem już kilka lat, czasem jest dobrze, czasem źle, (nigdy nie czułam czegoś takiego do mojego tż, to co czuje do jego kuzyna); Proszę, pomóżcie mi, jak z tego wybrnąć. Proszę o Waszą opinie :confused::confused:

Gość gość
Z nikim ciapulku nie będziesz szczesliwy a już na pewno nie z robacxkiem:p co do Wariatki, która kochasz- daruj ja sobie, nie potrafisz być wiernym, nie potrafisz kochać, potrafisz tylko wykorzystywać ludzi do zaspokojenia swoich potrzeb, jak kiedyś spotkamy się w"rodzinnym gronue" choć wątpię, licz się z cynicznym wysmiewanim cie przez nią, powinieneś to zrozumieć, bo też to lubisz, ksieciuniu:)