Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kredyt online

Polecane posty

Gość gość

Szukam kredytu online mniej wiecej 20-30 tys zl Czy ktos orientuje sie jaki bank, jaka firma udziela takich kredytow?

Gość popolo
Najpierw dowiedz się ile cię to będzie kosztowało potem czym prędzej zasuwaj do banku. W banku Raiffisen można dostać kredyt gotówkowy na dowolny cel i nie jest to chwilówka bo spłacać można nawet przez 8 lat.

Gość mixer45
Myślę, że ten powinien cię zainteresować https://finai.pl/odbierz-720pln/ . Zawsze najlepiej samemu się rozeznać w ofertach i wybrać najlepszą a ta moim zdaniem taka jest.

Gość gość
Tu masz największy wybór www.zcdf.info

Gość gość
jak potrzebne były szybko pieniądze to www.vivus.pl

Gość Arturarturek77
Taką ofertę na pewno posiada bank https://www.bzwbk.pl/kredyty/kredyty-gotowkowe/kredyt-gotowkowy/kredyt-gotowkowy.html Na stronie znajduje się informacja, że możesz wziąć kredyt w wysokości 20-krotności swoich zarobków netto, nawet do 150 000 zł. Najbardziej istotnymi parametrami, na które powinniśmy zwracać uwagę, są warunki cenowe. Oprocentowanie, prowizja za udzielenie kredytu, koszt ubezpieczenia są elementami, które bezpośrednio wpływają na wysokość naszej raty oraz łączną sumę, jaką oddamy bankowi. Pierwszym kryterium, na który najczęściej patrzymy, wybierając tego typu kredyt, jest oprocentowanie. Oczywiście im jest ono niższe, tym mniejsza jest miesięczna rata. Należy tutaj zwrócić uwagę, na to, że każdy bank różnicuje oprocentowanie w zależności od pożyczanej kwoty, okresu spłaty, jak również od sytuacji kredytobiorcy. Osoby, które posiadają większą zdolność kredytową, mogą liczyć na niższe oprocentowanie. Dlatego jeśli decydujemy się na kredyt gotówkowy, warto przeliczyć i przeanalizować wszystkie koszty wiążące się z jego zaciągnięciem.

Gość Basteeeek
Kredyty gotówkowe bez wychodzenia z domu przez internet stają się coraz bardziej popularne. Dlatego sam postanowiłem sprawdzić, jak działa taki kredyt i szerze powiedziawszy, jestem mile zaskoczony. Kredyt zaciągnąłem, korzystając z oferty https://www.santanderconsumer.pl/kredyty-gotowkowe/kredyt-bez-wychodzenia-z-domu,4.html. To, co najbardziej przypadło mi do gustu to niewątpliwie spora oszczędność czasu, ze względu na mniejszą ilość formalności, wszystko odbywa się dużo szybciej i sprawniej, niż w przypadku zaciągania kredytu poprzez odwiedzanie tradycyjnej placówki banku.

Gość gość
Następni naciągacze! W d**e se wsadzcie te wasze kredyty!